Siirtouutiset: Rasmus Ristolaista viedään jälleen uuteen osoitteeseen | NHL

NHL-kausi on vasta alkanut ja nyt jo spekuloidaan seurasiirroilla!

ristolainen_tradenews

NHL-kausi on vasta alkanut eikä Pohjois-amerikkalaiset kiekkojoukkueet ole ehtineet pelata vasta kuin 3 – 4 ottelua per jengi. Tästä huolimatta erilaiset pelaajahuhut ovat jo lähteneet liikkeelle ja toimittajat spekuloivat siirroilla, jotka tulevat mahdollisesti tapahtumaan ennen helmiluun siirtorajan umpeutumista. Tässä muutama nimi jotka ovat jo huhujen keskellä.

Rasmus Ristolainen – Buffalo Sabres

Suomalaisen Rasmus Ristolaisen odotettiin vaihtavan maisemaa jo kesän aikana mutta näin ei kuitenkaan tapahtunut. 24 – vuotias puolustaja jatkaa edelleen Buffalo Sabresin takalinjoilla mutta Pohjois-Amerikassa epäillään, että mies ei pelaisi koko kautta Sabresissa vaan lähtö tulisi viimeistään helmikuussa. Ristolainen on pelannut loistavasti neljä yli 40 tehopisteen kautta mutta viime kausien tehotilasto lukema, NHL:n häntäpäähän lukeutuva, -41 on asettanut Ristolaisen huonoon valoon Sabresin kokoonpanossa. Buffalon odotetaan kauppaavan Ristolainen vaihdossa hyökkääjään. Tämän piti tapahtua jo kesällä mutta seuran loukkaantumishuolet sotkivat suunnitelmia. Nähtäväksi jää tapahtuvatko kaupat tämän kauden aikana vai vakuuttaako suomalaispuolustaja seurajohdon otteillaan syyskauden aikana.

Dustin Byfuglien – Winnipeg Jets

Winnipeg Jetsin jättiläispuolustaja Dustin Byfuglien pitää seuraa sekä fanejaan edelleen jännityksessä. Mies ei ole palannut Jetsin kokoonpanoon, vaikka kausi on jo alkanut mutta toisaalta Big Buff ei ole vielä tehnyt ilmoitusta myöskään eläkkeelle jäämisestä. Sportsnetin toimittajan Elliot Friedmannin tietojen mukaan päätöstä miehen uran suhteen ei ole tulossa vielä lähiaikoina. Byfuglien haluaa omien sanojensa mukaan miettiä rauhassa tulevaisuuttaan. Jets-organisaatio toivoo että Stanley Cup voittajan palo jääkiekko kohtaan palaa kun hän näkee seurakaverinsa askissa.

Taylor Hall – New Jersey Devils

New Jersey Devils organisaatio on uudelleenrakennus polulla ja seura saattaa olla valmis luopumaan entisestä ykköskierroksen varauksestaan Taylor Hallista. Hall voitti toissakaudella Hart Trophyn ja teki joukkueelleen peräti 93 pistettä. Viime kausi meni kuitenkin loukkaantumishuolien vuoksi penkin alle. Hallilla käynnistyi juuri viimeinen vuosi sopimuksestaan New Jerseyn kanssa ja jenkeissä uumoillaan, ettei seura ole valmis tekemään pitkää sekä arvokasta sopimusta 27 – vuotiaan loukkaantumisista kärsineen pelaajan kanssa. New Jerseyllä saattaakin olla keväällä paras mahdollisuus tienata Hallin jos molemmat osapuolet eivät löydä yhteistä säveltä jatkosopimukselle ennen sitä.

100% bonus jopa €100
Pelaa nyt

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia