Snookeria pelataan - Tour Championship ensi viikolla!

Melkein kaikki urheilu on Länsi-Euroopassa seis. Snookeria vielä kuitenkin pelataan. Walesissa alkaa ensi viikolla Tour Champiosnhip -turnaus.

Näillä näkymin Walesissa pelattava snookerin Tour Championship -turnaus on ensi viikonloppuna ainoa länsieurooppalainen urheiluturnee. Parhaillaan pelattava Gibraltar Open -pelataan ilman katsojia, ja samalla tavalla varmasti pelataan myös Walesin Llandudnossa.

Gibraltarissa ollaan menty vielä niin pitkälle, että tuomareitakaan ei ole pelipöydän vieressä. Pelaajat nostavat toisensa pussittaman väripallot takaisin veralle.

Gibraltar Openin televisiolähetykset pyörivät loistavasti, melkein niin kuin ennenkin. Eurosport on näyttänyt snookeria säännöllisesti. Vielä kanavatiedoja ensi viikonlopulle ei ole saatavilla, mutta SnookerHQ -sivusto on jo kertonut, että Eurosport kyllä näyttää turnauksen.

Tour Championshipissä ovat mukana yhden vuoden ranking-listan perusteella maailman kahdeksan parasta pelaajaa. Viime vuoden finaalissa snookerin kaikkien aikojen ykköspelaaja Ronnie O’Sullivan voitti Neil Robertsonin. O’Sullivan vei finaalivoitolla komean 150 000 punnan ykköspalkinnon.

Tour Championshin -turnauksessa ovat mukana ainakin Judd Trump, Neil Robertson, Shaun Murphy, Mark Selby, Ding Junhui sekä Yan Bingtao. Gibraltar Openin jälkeen varmistuvat kaksi viimeistä pelaajaa.

Videolla viime vuoden turnauksen ratkaisuhetkiä:

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia