Sports Illustrated: Lauri Markkanen on NBA:n 75. paras pelaaja

Lauri Markkasella on vain taivas rajana, toteavat NBA-asiantuntijat, mutta ensin pitäisi alkaa voittamaan otteluita.

lauri markkanen, chicago

Amerikkalainen urheilumedian jättiläinen Sports Illustrated on rankannut NBA-pelaajat paremmuusjärjestykseen. Chicago Bullsin Lauri Markkanen on listalla sijalla 75.

Sports Illustrated, eli SI, nostaa Markkasen kohdalle päällimäiseksi kysymyksen siitä, että milloin hänen hyökkäyspään panoksensa näkyy siinä, että Bulls alkaa voittamaan otteluita. Viime kaudella Bulls voitti vain 22 ottelua, mutta se ei ollut päällimmäisenä Markkasen vastuulla. Tosin ei Markkanen myöskään saanut nostettua Chicagoa paremmaksi joukkueeksi.

SI toteaa, ettö nuoret pelaajat ovat jännittäviä ja mahdollisesti lupaavia. Kovin usein he eivät voita otteluita, joka on lehden listauksessa yksi tärkeimmistä kriteereistä. Voittajaksi kasvetaan NBA:ssa, ja toki Markkasella on siihen potentiaalia.

SI toteaa, että sen rankkaus Markkaselle on optimismia, he uskovat, että Markkasesta tulee voittaja. 22-vuotias Markkanen aloittaa nyt kolmannen kautensa ja hän on kehittynyt pelaajana. Viime kaudella Markkasen pistekeskiarvo oli 18.7 ja levypallokeskiarvo 9.0, eli hyvät lukemat. Nyt vain pitäisi saada Bullsin voittosuhde plussalle.

Sports Illustratedin listalla Markkanen on Bullsin pelaajista kolmosena. Viime kaudella helmikuussa joukkueeseen tullut Otto Porter on listalla sijalla 57 ja kesällä tullut Thaddeus Young sijalla 70. Bullsin viime kauden paras pistemies Zach LaVine on listan numero 90.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia