St Louis Blues on NHL:n kuumin joukkue

St Louis Bluesin voittoputki on jo yhdeksän ottelun mittainen. Kaksi viimeistä otteluaan se on voittanut nollille. Hommaa auttoi se, että Colorado on umpijäässä, sillä on pelattuna 23 ylivoimaa ilman maalia.

St Louis Blues on NHL:n kuuma joukkue. Sen voittoputki on jo yhdeksän ottelun mittainen. Se on myös voittanut kaksi viimeistä otteluaan nollille, ja kumpikin peli oli vielä vieraissa. Ensin Blues voitti Arizonassa 4-0 ja viime yönä se nollasi Colorado Avalanchen 3-0.

Bluesin Vladimir Tarasenko teki Coloradossa maalin ja antoi syötön. Hänen pisteputkensa oon nyt yhdeksän ottelun mittainen. Jake Allen otti Bluesin maalilla 32 kutia kiinni.

Yhdeksän ottelun putkensa aikana Blues on voittanut pelit yhteismaalein 36-14. Edellisen kerran Blues on voittanut yhdeksän ottelua peräjälkeen syksyllä 2002. Seuran ennätys olisi kymmenen voittoa, seuraavaksi Blues pelaa Minnesotassa.

Blues on nyt Central -divisioonassa kolmantena saldolla 30-22-5, Dallas Stars on kaksi pistettä perässä.

Bluesin ja Avalanchen ottelussa oli sellainenkin tilastosurkeus, että Mikko Rantasen Colorado on nyt pelannut 23 ylivoimaa tekemättä maaliakaan. Taitaa olla aikamoinen apina siellä selässä.

”Otamme uuden ottelun kuin uuden päivän. Ei tämäkään ole mikään helppo paikka tulla ja pelata. Kaikki yrittävät saada meidät kiinni. Toinen erä ei ollut hyvä, mutta löysimme keinot voittaa”, Bluesin kapteeni Alex Pietrangelo sanoi Avalanche -voiton jälkeen.

 Optibetin HOCKEY BONUSKOODI RISKITÖN VETO, yksi per asiakas

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia