Suarez Juventukseen, Messi Manchesteriin, mutta kuka menee Barcaan?

Juventus on kärkiehdokas Luis Suarezin uudeksi seuraksi, ja Messin toinen jalka on uutisten mukaan jo Manchesterissa. Kenet Barcelona hankkii tilalle?

Barcelona La Liga

FC Barcelonan puhdistusoperaatio liikuttelee huippupelaajia seurasta toiseen.

Uruguaylainen kärkimies Luis Suarez saa varmasti lähtöpassit Barcasta. Suarezin uusi seura on tämän hetken huhujen mukaan Juventus.

Juventuksen uusi päävalmentaja Andrea Pirlo on jo vahvistanut, että kärkimies Gonzalo Higuain jättää Juventuksen. Suarez paikkaisi Higuainin jättämää aukkoa.

BONUS: Valittavana joko 150€ tai 50€
Pelaa nyt

Minne menee Messi? Kuka tilalle Barcaan?

Minne sitten menee Barcelonalle siirtopyynnön jättänyt Leo Messi? Messin tilanne on kimurantti. Messi oli lehtien mukaan pyytänyt tapaamista Barcelonan johdon kanssa koskien hänen huimaa 700 miljoonan euron ulosostohintaa. Jos Messi todella lähtee, niin eivätköhän osapuolet pääse jonkinlaiseen kompromissiin, mutta kallis kauppa siitä kuitenkin tulee.

Huhuja Messin uudesta seurasta on jo kerrottu. Futislehden ovat kirjoittaneet, että Messin isä olisi kertonut PSG:lle, että poika-Messi olisi valinnut Manchester Cityn uudeksi seurakseen. PSG;n urheilutoimenjohtaja Leonardo sekä Jorge Messi olivat L’Equipen mukaan puhuneet asiasta puhelimessa.

Uutisen ovat kertoneet, että Man City olisi valmista antamaan Eric Garcian osana kauppaa, mutta aiemmissa huhuissa mainitut Gabriel Jesus, Bernardo Silva sekä Riyad Mahrez eivät enää olisi mukana diilissä.

Viimeisimpien huhujen mukaan Juventuskin olisi lopulta halukas hankkimaan Messin ja yhdistämään vanhat kiistakumppanit Cristiano Ronaldo ja Leo Messi samalle puolelle.

Depay ja Immobile Kataloniaan?

Entä keitäs Barcelona sitten hankkii tilalle, jos kaikki starat lähtevät muualle? Goal.com -sivuston mukaan Lyonin Memphis Depay on yhdistetty Barcelonaan, ja Depaykin on jo kommentoinut mahdollista siirtoa positiiviseen sävyyn.

Toinen kandidaatti Nou Campille on Lazion kärki Ciro Immobile, joka sitten ilmeisesti tulisi täyttämään Suarezin jättämää aukkoa. Immobile oli päättyneen kauden Kultainen kenkä -palkinnon voittaja. Hän teki Serie A:ssa 36 maalia.