Summer Classic Norjassa - Useat pohjoismaalaiset kiekkotähdet ottivat toisistaan mittaa

Norjassa pelattiin ystävyysottelu jossa nähtiin vähän erilainen torjunta.
ice_hockey_picture

New York Rangersin maalivahti Henrik Lundqvist ja seuraajan hyökkääjä Mats Zuccarello ovat varmasti hyviä ystäviä pukukopissa NHL-kaudella mutta kun päällä ovat eriväriset paidat niin sotakirveet kaivetaan esiin. Ruotsalainen ja norjalainen ottivat osaa aiemmin tällä viikolla osaa Summer Classic tapahtumaan, joka pelattiin ulkoilmassa Norjan Ullevaal Stadionilla.

Molemmat pelaajat toimivat omien joukkueidensa paidassa kapteenina, ystävyysottelussa jossa jäällä vilisti nippu muitakin Pohjoismaalaisia jääkiekkotähtiä. Muun muassa Victor Hedmanin, William Karlssonin ja Nikolaj Ehlersin tähdittämä ottelu päättyi lopulta Team Henrikin voittoon, siitä huolimatta, että Zuccarello iski ottelussa hatullisen maaleja. Norjalaisella oli mahdollisuus myös neljän maalin iltaan, kun hän pääsi läpiajossa nokikkain Lundqvistin kanssa, mutta ruotsalaismaalivahti veti ässän hihastaan ja teki Zuccarellon yrityksen tyhjäksi tähän tapaan:

Tässä vielä koko ottelun parhaat palat kokonaisuudessaan. Toivottavasti tulevaisuudessa Suomessakin nähtäisiin vastaavanlaisia ulkoilmatapahtumia.

 

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia