Suomalaiset veikkaavat Bidenia, Trump ruotsalaisten suosikki!

USA:n presidentinvaalit ovat jo ovella ja vedonlyönti käy todella kuumana! Veikkaaminen Trumpin ja Bidenin välillä roihuaa jo isommalla liekillä suomessa kuin jääkiekon MM-finaalissa!

veikkaus

USA:n presidentinvaalien vedonlyönti yllättänyt!

Yhdysvaltojen presidentinvaalien suosio vedonlyönnissä häkellyttää parhaillaan kansainvälisiä vedonlyöntiyhtiöitä. Vedonlyöntisivu Betsson on paljastanut, että suomessakin lyödään vetoa vaaleista jo erittäin merkittävillä summilla.

Syyskussa Betsson äimisteli miten jalkapallon suurtapahtuma jää vaalihuuman jalkoihin:

– Tällä tahdilla vaalivetoja tullaan lyömään Suomessa euromääräisesti huomattavasti enemmän kuin Mestarien liigan finaalista, äimistelee kerroinanalyytikko Mattias Wennervist Betssonilta.

Lokakuun puolivälissä ennätykset ja hämmestelyt menivät jälleen uusiksi kun vaaliveikkaaminen nousi suosiossa jopa vuoden 2019 MM-finaalin ohitse! 

– Tätä on itsenikin vaikea uskoa, mutta totta se on: Suomalaiset ovat jo nyt, kolmisen viikkoa ennen vaalipäivää, lyöneet neljä kertaa enemmän rahaa kiinni vaaleihin kuin Leijonien MM-kultakevään 2019 finaaliotteluun, hämmästelee analyytikko Mattias Wennerkvist Betssonilta.

Viikko ennen vaaleja ennätykset paukkuivat jälleen kerran suomalaisveikkaajien osalta. 

– Vaaleista tulee liikevaihdollisesti yksi suurimmista vedonlyöntikohteistamme Suomessa koskaan. Vaalit tuntuvat todella puhuttelevan suomalaisia.

– Toki kohteita on hieman hankala verrata: Yhteen isoon otteluun euroja kertyy tavallisesti 1–5 päivänä, ja nyt vetoja on tehty Suomessa erityisen paljon jo kuukauden ajan – jo nyt seitsemänkertainen määrä neljän vuoden takaisiin vaaleihin verrattuna, analyytikko Mattias Wennerkvist päivittelee.

Suomessa ”äänestetään” Bidenia, Ruotsissa Trumpia!

Betsson on havainnut myös mielenkiintoisen eron vedonlyöntikäyttäytymisessä suomalaisten ja ruotsalaisten välillä. Suomessa panoksista peräti 80 prosenttia on tällä hetkellä asetettu Joe Bidenin tai demokraattien puolesta ja vain 20 prosenttia Donald Trumpin tai republikaanien. Ruotsissa suhdeluvut ovat täysin toisin päin: Trump tai republikaanit ovat saaneet vedonlyöntikruunuista 82 prosenttia.

– Jää nähtäväksi, tekevätkö vaaleista tiliä ruotsalaiset vai suomalaiset vedonlyöjät, Wennerkvist naurahtaa.

  • Myös Veikkaussivujen toimituksessa nähdään Bidenin olevan vahvempi – Lue vihje!

Näin voit lyödä vetoa USA:n presidentinvaaleista

Vedonlyönti presidentinvaaleista yleensä vilkastuu sitä mukaa, mitä lähemmäs vaalipäivää mennään. Yhdysvaltojen presidentinvaaleihin on nyt aikaa enää yksi päivä!

Henkilökertoimien lisäksi Betsson tarjoaa kertoimia muun muassa siihen, kumpi puolue voittaa valitsijamiesäänet osavaltioittain ja myös siitä, kuka ehdokas kerää kaikkiaan suurimman äänisaaliin (Popular Vote). Viime vaaleissahan Hillary Clinton haali miljoonia ääniä Trumpia enemmän mutta hävisi vaalit. Alla vedonlyöntikertoimet maanantain 2.11.2020 tilanteen mukaan:

Presidentinvaalien voittaja 2020:

Popular Vote voittaja 2020:

Tekstin lähde: Betsson Group

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia