Suomalaistähti palaamassa Coloradon kokoonpanoon

Suomalainen NHL-tähti Mikko Rantanen on tekemässä paluuta Colorado Avalanchen kokoonpanoon.

Suomalainen NHL-tähti Mikko Rantanen on palaamassa loukkaantumisen jälkeen vihdoin pelikentille. Rantanen loukkaantui 21. lokakuuta ottelussa St. Louis Bluesia vastaan, kun miehen vasen nilkka vääntyi todella pahan näköisesti. Rantaselta on jäänyt loukkaantumisen jälkeen 16. ottelua.

Nyt joukkueen alkukauden yksi parhaista pelaajista on hyppäämässä askiin viimeistään varhain sunnuntaina-aamuna kotiottelussa Chicago Blackhawksia vastaan, mutta voi olla, että Rantanen kokeilee ottaa pelituntumaa jo tänään perjantaina primetime ottelussa vieraskentällä samaista Chicagoa vastaan. Rantasen loukkaantuminen piti olla lievä ohi viikoissa mutta mies on ollut nyt sivussa yli kuukauden. Suomalaiselle siis riittää varmasti meno haluja!

Rantanen_Colorado

Rantasta rakastetaan Coloradossa!

Mikko Rantasella vahva kauden alku

Rantanen aloitti kuluvan NHL-kauden todella vahvasti uusi megasopimus taskussaan. Suomalaisnuorukainen takoi kauden yhdeksässä ensimmäisessä ottelussa tehot 5 +7. Kahdella edellisellä kaudella Rantanen on ollut Avsin kantavia voimia pelatan 84:n ja 87:n pisteen kaudet. Jos Rantanen pääsee takaisin samaan iskuun kuin ennen loukkaantumista ja loppu kausi sujuu vammoitta niin Nousiaista maailmalle lähtenyt pelaaja ehtii takoa vielä hyvin yli 80 pistettä tauluun.

NHL: Chicago Blackhawks – Colorado Avalanche

Chicago siis isännöi tänään perjantaina kello 23.00 alkavassa ottelussa Coloradoa. Kotijoukkue lähtee otteluun hentona ennakkosuosikkina mutta Coloradon hyökkäysosasto on todella vahva ja jos Mikko palaa jo tänään kentälle niin se piristää varmasti koko Coloradon jengiä! Pitkävetokertoimet otteluun ovat peliyhtiö Betssonilla 2.31  – 4.30 – 2.60. 

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia