Suomen voitolle kertoimeksi yli 17.00!

Jos hieman kikkailee, niin Suomen finaalivoitolle saa kertoimeksi yli 17.00. Tämä onnistuu, jos saa Coolbetin ensitalletusbonuksen. Ja se on aivan varmasti ylikerroin, kyllähän se pitää ottaa.

Suomi - Leijonat

Jos Suomi voittaa sunnuntai-iltana maailmanmestaruuden, niin vedonlyöjä voi voittaa kympillä yli 170 euroa.

Tämä onnistuu niin, että tarttuu Coolbetin uuden asiakkaan bonukseen ja käyttää sen siihen vetoon, että Leijonat peittoaa illan finaalissa varsinaisella peliajalla Kanadan. Ja miksi ei peittoaisi, kun Suomi jo alkulohkossa voitti kanukit 3-1.

Suomi on ollut pudotuspeleissä hyvin vakuuttava. Ruotsin ja Venäjän NHL -staroja vilisevät joukkueet menivät nurin Suomen loistavaan viisikkopelaamiseen, kovaan itseluottamukseen ja päävalmentaja Jukka Jalosen ylivertaisiin kykyihin.

Kanada on tietenkin myös täynnä NHL -miehiä, mutta ei sen joukkue ole paperilla Venäjän, tai ehkä edes Ruotsin veroinen.

Coolbetin uudet asiakkaat voivat nyt lunastaa kympin betsillä finaalista 172.50 euron voiton.

Homma menee näin:

  1. Rekisteröidy Coolbetin asiakkaaksi TÄSTÄ ja talleta 10€ käyttämällä koodia 4XBONUS
  2. Coolbet laittaa pelitilille bonusrahaa, niin että pelattavissa on yhteensä 50€
  3. Laita koko summa sille, että Suomi vie pelin 60 minuutin aikana
  4. Finaalipäivänä puolen päivän aikaan Suomen kerroin on Coolbetilla 3.45, joten voittosummaksi tulisi komeat 172.50 euroa. HUOM! Suomen kerroin saattaa vielä muuttua, vetomarkkinoilla tilanne elää koko ajan
  1. Tarjous on voimassa vain asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin lunastaneet Coolbetin ensitalletusbonusta. Bonusraha tulee kierrättää Coolbetin sääntöjen mukaan

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia