Suomi voi vielä pudota EM-kisoista, näin se käy

Expertit maailmalla ovat laskeneet, että todennäköisyys Suomen EM-turnauksen paikalle on yli 99. Se vajaa prosentti on jäänyt vaivaamaan suomalaisia futisfaneja.

Huuhkajat

Suomi voi vielä pudota jalkapallon EM-lopputurnauksesta. Hankalaa se on, mutta mahdollista.

Kas näin se käy:

Suomi pelaa marraskuussa kotikentällä ensin tasan pikkuista Liechtensteinia vastaan. Liechtenstein sumputtaa, Teemu Pukin ruuti on märkää ja puoliajan jälkeen suomalaiset alkavat hermoilla eikä mikään enää onnistu.

Samalla Bosnia voittaa omassa ottelussaan kotikentällään Italian. Italia on pelissä jo lomatunnelmissa. Se on varmistanut paikkansa lopputurnauksessa, ja päävalmentaja Roberto Mancini antaa vaihtopelaajille peliaikaa. Kakkosketjulla ei oikein mikään suju, ja selkä seinää -vasten pelaava Bosnia saa kotikentällään ison vaihteen päälle. Bosnia on muutenkin ollut kotonaan hyvä, voittihan se Suomenkin ylivoimaisesti 4-1.

Viimeisellä ottelukierroksella Suomi pelaa Kreikassa, ja siellähän voi tulla neniin. Kreikka voitti kotonaan Bosniankin 2-1, miksi ei sitten Suomenkin. Bosnian viimeinen ottelu on vieraskentällä Liechtensteinia vastaan, ja kyllä bosnialaiset sen hoitavat, ovathan he kovissa sarjoissa pelaavia ammattilaisia.

Näillä tuloksilla Suomi ja Bosnia ovat tasapisteissä sarjataulukossa, ja tilanteen ollessa näin, katsotaan keskinäisten otteluiden maalieroa. Siinä Bosnia peittoaa Suomen.

 

Mitä pitemmälle Liechtenstein -ottelussa mennään tasatilanteessa, sitä enemmän alkaa katsomossa ja kentällä nousta kylmä hiki otsalle.

Suomen EM-kerroin noin 300

Expertit ovat jo sitä mieltä, että kyllä Suomi tämän vie. Kansainvälinen jalkapallon asiantuntijasivusto We Global Football pitää Suomen lopputurnauspaikkaa varmana jo 99,32 prosentin todennäköisyydellä.

Suomalaiset fanit tosin tietävät, että kaikki voi aina mennä pieleen. Se ainakin on varmaa, että mitä pitemmälle Liechtenstein -ottelussa mennään tasatilanteessa, sitä enemmän alkaa katsomossa ja kentällä nousta kylmä hiki otsalle.

Ja jos Suomi kuitenkin pääsee EM-kisoihin, niin sitten betsataan Suomen mestaruuden puolesta. Suomen Euroopan mestaruus saa esimerkiksi Bethardilla ja Fastbetilla kertoimeksi 301.00. Siihen satanen, niin voi olla seuraavan vuoden sapattivapaalla.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia