Suosikit erottuvat Masked Singer Suomessa

Masked Singer Suomessa alkaa olla jäljellä enää vain todellisia taitureita. Kärkikolmikko ranking -järjestyksessä Peacock, Ampiainen ja Leijona.

masked singer suomi

Masked Singer Suomi on semifinaalivaiheessa. Jäljellä on neljä laulajaa, Peacock, Ampiainen, Leijona ja Heinäseiväs. Kaksi ensin mainittua ovat naislaulajia, kaksi jälkimmäistä miehiä. Naiset ovat selvästi parempia laulajia, ja ilmeisesti kumpainenkin on ammattilainen. Leijona ja Heinäseiväs tuskin ovat ammattilaisia, tai jos ovat, niin sitten bänditouhujen kautta.

Peacock on porukan taitavin, ja hän on antanut vihjeissään ymmärtää, että takana on menestynyt laulajan ura – maailmankiertueita, 60 000 ihmisen yleisöjä ja muuta oheistoimintaa. Peacock puhuu vain englantia, eli hän ei olisi suomalainen. Tuskin Suomen kisaan mitään kansainvälisiä superstaroja on tuotu, suomalaisille Ruotsi on suurta maailmaa. Eiköhän Peacock ole Pandora? Johan sen Maria Veitolakin totesi, ja hän on näissä kisoissa ollut usein oikeassa.

Peacockin este koko kisan voittoon voisi olla juuri se, että hän ei ole kotikutoinen. Tuskin kuitenkaan. Jos esimerkiksi valinta on lopulta Peacockin ja Ampiaisen välillä, niin ihme, jos Peacock ei vie voittoa.

Ammattilaisia ja ei-aivan-ammattilaisia

Ampiaista on arvuuteltu Erika Vikmaniksi, ja miksipä ei? Vikmanilla on viime aikoina ollut halua televisioon. Hän on takuuvarma ammattilainen, joskin ehkä hieman väritön. Ampiaisella on tiukka pvc-puku, se vähän auttaa, mutta kyllä Ampiainen silti jää rankkauksessa Peacockin taakse.

Leijona antoi kisan aluksi ymmärtää, että hän olisi koulutettu operettipuolen ammattilainen. Sitten tuli laulettavaksi muutama popimpi kappale, ja nyt kyllä vahvasti näyttää siltä, että ei Leijona kuitenkaan ole laulamisen pro-tason tekijä.

Viime lähetyksessä Leijona lauloi Earth, Wind and Firen September -biisin, ja toki se oli kelpo esitys, mutta ei kuitenkaan koulutetun laulajan veroinen.

Forumeilla on arvuuteltu, että Leijona olisi Sami Hedberg, ja miksipä ei? Hedberg on komedialavoilla laulanut sen verran vakuuttavasti, että kyllä hänellä voisi taidot riittää.

Heinäseiväs ei ole ollenkaan taitava laulaja, mutta kaipa sitten laulavalla maatalousobjektilla on sen verran lavakarismaa, että se korvaa. Heinäseiväs pärjää, jos äänestävä yleisö ei ota hommaa niin tosissaan.

Semifinaalivaiheissa jäljellä olevat voisi rankata seuraavasti: Peacock, Ampiainen, Leijona, Heinäseiväs.

Järjestyksestä voi toki keskustella, ja lopulta sattumalla on paljon sijaa siinä, että kuka lopulta voittaa. Voittajan valitsee hyvin pieni studioyleisö, ja jos siellä sattuu vaan olemaan joku porukka, jonka mielestä Leijona on ihq, niin se heilauttaa tulosta jo merkitsevästi.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia