Urheiluaiheinen pukkivisa - tunnistatko pukit?

No nyt on heitetty lajilegendaa toisen perään pukinparran taakse. Tunnistatko huippu-urheilijoita jouluisen asun takaa vai tarvitsetko kenties vihjeitä? Tunnista kuvasta ja vahvista oma fiilis vastauksesta vihjeiden kera. Maksimipisteet yhdestä pukista ovat 10 pistettä, onko sinusta 100 pinnan kisaajaksi? Kokeile nyt!

MITÄ PUKKIA?! Tunnistatko sporttisen henkilön pukinparran takaa? Jaa postaus omalle pukkikeikkaa heittävä look-a-like frendillesi tai päihitä joulufanittaja omalla kotikentälläsi. Tee testi ja heitä oma pistemääräsi gallupiin. Ja ei sitten huijata, tonttuja on todellakin liikkeellä.

Tunnistatko urheilijan pukinparran takaa?

Kuinka monta vihjettä tarvitset näiden urheilutähtien tunnistamiseksi?  Helpotetaan Joulun kunniaksi sen verran, että kaikki nämä ovat kuuluisia nykyisiä tai jo aktiivi-uran päättäneitä urheilijoita. Ja tietenkin Suomi on pukeissa vahvasti edustettuna ja valtaosa pukeista on suomalaisia urheilijanaisia tai -miehiä.

Tee testi, tunnistatko jo kuvasta vai pitääkö käyttää vihjeitä? Katso Pukkivisan pistelasku ja säännöt tästä ja duunaa visa! Muista heittää oma tuloksesi Visan jälkeiseen Gallupiin!

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia