Suurseurat haluavat Dybalan, Real Madrid haluaa Eriksenin

Juventus on hylännyt jo useammankin tarjouksen argentiinalaisesta Paulo Dybalasta. Tottenhamin puheenjohtaja haluaa Eriksenistä maailmanennätyssumman.

Juventuksen Paulo DybalaTammikuun siirtoikkuna on auki, ja kauppaa hierotaan kulissien takana kiivaasti.

Juventus on uutisten mukaan hylännyt kolmen suurseuran tarjouksen Paulo Dybalasta. Manchester City, PSG ja Bayern Munchen ovat kaikki lähettäneet Juvelle tarjouksen argentiinalaistaiturista. Manchester United ja Real Madridkin ovat vielä suunnittelemassa tarjousten tekemistä Dybalasta.

Italialaisen Tuttosportin mukaan Juve on nopeasti hylännyt kaikki tarjoukset tähän mennessä, vaikka seura ilmeisesti olisi valmis kauppaamaan Dybalan, jos hinta on kohdillaan. Juventus olisi ilmeisesti valmis luopumaan Dybalasta, jos 90 miljoonaa puntaa olisi kauppahinta.

Dybala on tällä kaudella joutunut Cristiano Ronaldon tulon jälkeen vaihtamaan hieman toisenlaiseen rooliin. Tällä kaudella Dybala on osunut Serie A:ssa vasta kaksi kertaa, ja kaiken kaikkiaan seitsemän kertaa 23 ottelussa. 25-vuotias Dybala on uutisten mukaan tyytävinen Juventukseen, mutta olisi valmis lähtemään, jos suurseura tulisi kolkuttelemaan ovelle.

 

Toinen keskikentän taituri, josta nyt käydään kauppaa, on Tottenhamin tanskalainen Christian Eriksen. Real Madrid on uutisten mukaan valmista maksamaan Eriksenistä 100 miljoonaa puntaa. Vaikka sopimuksia hiotaan jo nyt, niin varsiainen siirto tehtäisiin ilmeisesti vasta kauden jälkeen.

Eriksen on ollut mainio Spursin paidassa, 251 ottelussa hän on tehnyt 62 maalia. Eriksenillä on enää 18 kuukautta jäljellä sopimuksestaan, ja on uumoiltu, että Eriksen olisi hieman haluton allekirjoittamaan uutta paperia. Uutisten mukaan Eriksen olisi aina ollut halukas jossain vaiheessa uraa pelaamaan La Ligan suurseurassa, ei sitten niin väliä onko paita valkoinen vain sini-violetti.

Tottenham ei kuitenkaan luovu halvalla Eriksenistä. Seuran puheenjohtaja Daniel Levy on kova kauppamies. Hän on uutisten mukaan ilmoittanut Real Madridille, että Eriksenin hinta on 225 miljoonaa puntaa.

Levy yrittää pelata Real Madridin epätoivolle. Real on voittanut tämän kauden La Ligassa vain puolet 18 ottelustaan, ja ilmeisesti joukkueessa tehdään suursiivous seuraavan puolen vuoden aikana.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia