Sveitsiläistähti pelasi MM-finaalissa loukkaantuneena

Kun taistellaan mestaruuksista niin niistä taistellaan vaikka ilman kättä!
NHL logo

Kun taistellaan MM-kullasta tai Stanley Cup voitosta, niin vammat eivät ole este, pelkästään hidaste. Kysykää vaikka lähes tulkoon irronneella sormella pelaavalta Brooks Orpikilta tai jääkiekon MM-finaalissa murtuneella kädellä esiintyneeltä sveitsiläiseltä Roman Josilta.

Nashville Predatorsin lahjakaspuolustaja Roman Josi pelasi kevään MM-finaalissa Ruotsia vastaan murtuneella kädellä.  Sveitsin jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja Patrick Fischer kertoi Swiss Radio kanavan haastattelussa sunnuntaina, että Josi mursi kätensä ennen finaalia pelatussa semifinaalissa Kanadan maajoukkuetta vastaan. Tilanne eskaloitui aina siihen pisteeseen asti, että Sveitsin maajoukkueen piti ottaa hätäpuhelu Nashvilleen ja pyytää NHL-seuran johdolta lupa siihen, että Josi pukeutuu MM-finaaliin Ruotsia vastaan. Lupa heltyi ja Josi esiintyi vammasta huolimatta melko maagisesti finaaliottelussa. Maan ehkä suurin kiekkotähti syötti finaalissa molemmat Sveitsin osumat, jotka avittivat alppimaan aina rangaistuslaukauskilpailuun asti. Kaiken lisäksi Pekka Rinteen seurakaveri kellotti ottelussa yli 29 minuutin peliajan.

Roman Josi lähti pikakomennuksella MM-kisareissulla Tanskaan sen jälkeen, kun Nashville Predators tipahti läntisen konferenssin finaaleissa Winnipeg Jetsille. Alla vielä  parhaat palat MM-finaalista:

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia