Talent Suomi: Veronika edelleen vetomarkkinoiden ykkönen

Talent Suomen toinen semifinaali on käyty. Lopputaistoon pääsivät Juho Kuusi, Leevi Lehtonen ja Rasmus Koskinen. Vetomarkkinoiden ykkönen on pikku-Veronika.

Talent Suomi

Suomen Talentin toinen semifinaali nosti yhden voittajaehdokkaan mukaan vetomarkkinoiden kärkipaikoille. Juho Kuusi on nyt vetolistoilla kakkosena Rasmus Koskisen kanssa. Ensimmäisessä semifinaalissa loistanut alakouluikäinen Veronika Istomina on edelleen kertoimissa selvä ykkönen.

Kaksi muuta finaaliin kakkossemifinaalista päässyttä ovat Leevi Lehtonen ja Rasmus Koskinen.

Juho Kuusi tekee rauhallista rappia, ilman biittiä Kuusi kertoo ajatuksiaan elämästä. Varmaan siitä moni pitää, mutta tuskin Kuusella on mitään mahdollisuuksia pikku-Veronikaa vastaan, kun sohvakansa lopulta saa päättää. Suuri osa äänistä tulee lapsilta, joka suoraan tai välillisesti. Perheet katsovat ohjelmaa yhdessä, ja lapset haluavat antaa Veronikalle äänen. Ei siinä sitten hirveästi neuvotella, minkä numeron isä kännykästään lähettää.

Leevi Lehtonen on 14-vuotias tanssija. Toki hän osaa hommansa, mutta vaikea nähdä, miten tanssi koskettaisi enemmän kuin taitavasti laulava nuori tyttö. Veronika pärjää tästäkin parista selvästi paremmin.

Nuoret ovat kovasti esillä Talentissa. Rasmus Koskinen on 12-vuotias poika, joka esiintyy vatsastapuhujana nuken kanssa. Näppärä hommahan sekin on, mutta ei Veronika Istominan laulun veroinen.

Kahden semifinaalin jälkeen Betssonin vetolistat ovat seuraavalla tavalla:

Veronika Istomina 2.50

Juho Kuusi 5.00

Rasmus Koskinen 5.00

Akrotaiturit 8.00

MDD 10.00

Leevi Lehtonen 10.00