Tämän näköisiä peliasuja nähdään ensi

kesänä Venäjän MM-viheriöillä
Fifa2018 logo

Jalkapallon MM-kilpailujen alkuun on aikaa enää alle kolme kuukautta. Yksi kisojen mielenkiintoisimmista asioista on tietenkin se minkälaisiin haarniskoihin futiskenttien soturit pukeutuvat tulevassa turnauksessa. Kaiken keskiössä on tietenkin itse peli ja turnauksen lopputulos, mutta näiden lisäksi jokaisen kansainvälisen turnauksen polttopisteeseen nousevat maalit, maskotit ja peliasut. 

Veikkaussivut.com julkaisee tässä artikkelissa kuvat kaikista kolmestakymmenestäkahdesta kisoissa esiintyvästä peliasusta, kunhan kaikki tulevat julki. Muutama viikko sitten esittelimme kymmenen ensimmäistä paitaa ja nyt on päivityksen vuoro viidellä uudella kappaleella.

Sveitsi

Sveitsin maajoukkueen kisa-asu on jälleen Puuman käsialaa. Peliasussa yhdistyvät maan perinteiset värit valkoinen ja punainen. Yksi iso plussa tulee paidan rinnasta. Badamm-Tsshh.

[sveitsi shortcode=”sveitsi”]

Serbia

Serbian valkoiseen pelipaidan pohjaväriin on yhdistetty maan sinipuna-valkoinen lippu pystysuorana viivana. Kehon läpäisevä pystysuora kuvio on hyvin hyökkäävä ja Aleksander Mitrovic kumppaneineen yrittääkin tehdä sille turnauksessa kunniaa parhaansa mukaan.

[serbia shortcode=”serbia”]

Englanti

Englanti tunnetaan hyvin konservatiivisena futismaana ja sitä se on myös, kun puhutaan maajoukkueen peliasuista. Joukkueen peliasun kanssa ei olla lähdetty yhtään keulimaan eikä kikkailemaan väreillä. Toinen asu on valkoinen ja toinen punainen. End of story.

[englanti shortcode=”englanti”]

 

Kolumbia

Kolumbian valtion lippu sisältää kolmea värikästä väriä, keltaista, sinistä sekä punaista. Peliasuissa näihin väreihin on ynnätty vielä oranssia, joka tekee asuista pirteät kuin Kolumbian pelitapa. Nähtäväksi jää kuinka pitkälle Kolumbian-tähdet Juan Cuadrado ja James Rodriguez kantavat maan värejä. Joukkueen vieraspaita muistuttaa muuten erehdyttävästi Hollannin peliasua neljän vuoden takaa.

home

away

Japani

Japanin peliasuissa on tututtu näkemään usein sinistä väriä. Niin myös tänä vuonna ja Adidaksen suunnitteluosaston mukaan kumpaankin maan peliasuun on haettu virikkeitä maan katumuodista. Japanilaiseen ajatusmaailman sopivasti peliasuun on pystytty lisäämään myös samurai tematiikkaa.

Kuvahaun tulos haulle japan world cup 2018

All the kits for the 2018 World Cup so far 3

Venäjä

Isäntämaa Venäjän peliasu on hyvin pelkistetty ja maan vaakuna, kaksipäinen kotka, on esillä hyvin näkyvällä tavalla.

home

away

Uruguay

Uruguay ei peliasuillaan koreili tänä vuonna. Asut ovat yksivärisiä sekä hyvin minimalistisia. Kotiasussa paistaa hienosti aurinko.

[uruhome shortcode=”uruhome”]

 

 

Espanja

Espanja on nähty dominoimassa futiskenttiä perinteisesti punaisessa värissä. Sama retroväri on jälleen vahvasti esillä kotiasussa, johon uutta kulmaa tuo sahalaitainen viivoitus.

All the kits for the 2018 World Cup so far

away

Portugali

Niin ikään Portugali on totuttu näkemään punaisessa kotipaidassa ja sama toistuu tänä vuonna. Joukkueen vihreä vierasasu on kuitenkin vaihtunut täksi kesäksi valkoiseen. Onko ajatuksena, että Cristiano Ronaldo tuntee itsensä kotoisaksi Los Blancos väreissä?

 

Argentiina

Sininen ja valkoinen, ovat värit Lionel Messin. Argentiinan kotipeliasu sisältää tutusti vaaleansinistä sekä valokoista pystyraitaa. Vierasasu sen sijaan on hyökkäävän musta.

home

away

Islanti

Piskuinen saarivaltio oli yksi edellisten arvokisojen suurimmista yllättäjistä. Mihin maan lipusta tutut värit sininen, valkoinen ja punainen tällä kertaa yltävät?

 

 

Nigeria

Nigeria oli ensimmäinen Afrikan maanosan valtiosta, joka varmisti paikkansa Venäjän MM-kisoissa. Nigeria kunnioittaa tänä vuonna peliasuissaan vuotta 1996 ja maan maukasta jalkapallon olympiakultaa.

Brasilia

Brasilian maajoukkueen peliasu on aina hyvin ikoninen näky ja todella tunnistettava. Niin on myös tällä kertaa. Kotipaita loistaa keltaista kultaa ja vieraissa mennään sinisillä.

Saksa

Die Mannschaft tekee kotipaidallaan paluun ikuisesti suositulle 90 – luvulle. Adidaksen valkoinen paita mustilla raidoilla, ei voi epäonnistui. Vieraissa nähdäänkin mielenkiintoinen mutta näyttävä sinivihreä yhdistelmä.

home

away

Ruotsi

Mikä on Hannu Hanhen lempiväri? Jep, keltainen. Ruotsi pukeutuukin lähes koko keltaiseen MM-kisoissa. Vieraspaidassa sen sijaan ei olla koko sinisessä, vaan siinäkin on mukana, yllätys yllätys, keltaista.

away

Tutustu myös tuhtiin lukupakettiimme jalkapallon MM-kisoista täältä.