Tammikuu lähenee, siirtohuhut kiihtyvät - Pogba, Morata ja Pochettino

Paul Pogba on tyytymätön Manchester Unitedissa, samaten Alvaro Morata Chelseassa. Mauricio Pochettino varmaan tykkää olla Tottenhamissa, mutta hän on niin hyvä, että ottajia olisi muuallakin.
Paul Pogba, ManU

Tammikuun siirtoikkuna lähenee, ja siirtohuhut alkavat vahvistua. Kuumimmat huhut Englannista koskevat ManU:ssa tyytymättömänä pelaavaa Paul Pogbaa, Tottenhamissa loistavaa työtä tehnyttä manageria Mauricio Pochettinoa sekä Chelsean kärkimiestä Alvaro Morataa.

Daiky Starin mukaan Chelsean hyökkääjä Alvaro Morata ei ole tyytyväinen elämäänsä Chelseassa. Barcelona on lehden mukaan tarjoamassa Moratalle sopimusta.

Morata ei ole ollut Chelseassa odotusten veroinen. Hän on tehnyt tällä kaudella yhteensä seitsemän maalia Chelsealle, mutta esimerkiksi Chelsean viime aikaisessa Manchester City -ottelussa hän ei ollut edes joukkueessa mukana.

Barcelonalla olisi tarvetta uudella kärkimiehelle, koska Luis Suarezin polvivaiva saattaa tarvita pitkäaikaista hoitoa ja lomaa. Morata olisi yllätysvaihtoehto, koska hän oli Espanjassa läpeensä Real Madridin mies käytyään junnuvuosina läpi Realin akatemiat.

Paul Pogban pyrkimykset jättää Manchester United ja Jose Mourinho taakse ovat olleet syksyllä jatkuvasti uutisissa. Nyt The Sun kertoo, että Juventus olisi tekemässä tammikuussa 72 miljoonan punnan tarjousta Pogbasta.

Kauppa olisi Manchester Unitedille huonoa bisnestä. ManU osti Pogban Juventuksesta kesällä 2016 yli 89 miljoonalla punnalla. Neljä vuotta aikaisemmin Pogba lähti juuri Manchester Unitedista Juventukseen ilmaisella siirrolla. Jotenkin vain ManU ja Pogba eivät sovi yhteen, mutta pakkohan se seuran on jotain keksiä, kun jättiostos menee piloille ja arvo laskee jatkuvasti. Huonoista bisnestä olisi pitää surkeasti pelaavaa Pogbaa joukkueessa ja myydä joskus tulevaisuudessa pikkurahalla eteenpäin.

Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino nosti Spursin Euroopan kovien seurojen joukkoon. Ennen Pochettinoa Spurs oli jatkuvasti Valioliigan kärkiseurojen takana, nyt se on tukevasti yksi tätä ryhmää. Tottenhamin selviytyminen Mestareiden liigan pudotuspeleihin oli ilmeisesti se viimeinen pisara The Guardianin mukaan, joka on saanut rikkaimmat seurat uusimaan tarjouksiaan.

Guardianin mukaan Real Madrid haluaisi Pochettinon kesällä. Myös Manchester United seuraa lehden mukaan tilannetta tarkasti, jos ja kun Jose Mourinho jättää seuran kesällä.

The Guardianin mukaan ManU jo melkein tarjosi Pochettinolle sopimusta vuonna 2016, kun Louis van Gaal oli jättänyt Old Traffordin. Kyllä Manchesterissa johtokunta nyt potkii itseään, kun päättivät kuitenkin palkata Mourinhon.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia