Tammikuun siirtoikkuna, viisi ehdokasta pelaajasiirtoihin

Tammikuussa seurat taas käyvät pelaajakaupoilla, brittilehden mukaan Pulisic kiinnostaa Valioliigassa. Ramsey saattaa jättää Englannin.
Aaron Ramsey, Arsenal

Jalkapallon siirtoikkuna aukeaa taas tammikuussa. Sportinglife -sivusto on listannut viisi pelaajaa, jotka eniten herättävät kiinnostusta Valioliigan seuroissa.

Dortmundin 20-vuotias amerikkalainen Christian Pulisic lienee kaikkien aikojen lahjakkain jenkkipelaaja. Dortmund on sinnikkäästi väittänyt, että Pulisic on heidän kanssaan koko kauden ja pelaa Bundesliigan mestaruudesta. Pulisicilla on 18 kuukautta sopimusta jäljellä, joten suuren rahan siirto saattaa lopulta houkutella Dortmundia. Englantilainen teini Jadon Sancho on pelannut niin hyvin Dortmundissa, että siinä olisi Pulisicille jo korvaajakin valmiina. Ainakin Liverpool ja Tottenham ovat olleet vakavasti kiinnostuneita Pulisicista.

Bournemouthin Callum Wilson nousi tänä syksynä Englannin maajoukkueeseen, ja hän teki heti Wembleyllä maalin USA-ottelussa. Chelsealla saattaisi olla käyttöä Wilsonille, kun joukkueen omat kärkimiehet Giroud ja Morata ovat heikosti osuneet maaliin. Wilson toisi Sarrin joukkueeseen energiaa ja vauhtia.

Aaron Ramsey on ilmeisesti pelaamassa Arsenalissa sopimustaan loppuun kesään saakka. Ilmeisesti Bayern Munchen on ollut kiinnostunut Ramseysta, ja jos Bayern tarjoaa sopimusta tammikuussa, niin Mestareiden liigan pelaaminen saattaisi kiehtoa Ramseyta sen verran, että mieli muuttuisi.

Ramsey ei ole pelannut tällä kaudella niin paljon kuin hän haluaisi, mutta kun hän on ollut kentällä, niin hän on ollut hyvä. Viimeistään kesällä Ramsey saa paljonkin tarjouksia.

West Hamin itävaltalainen Marko Arnautovic pelaa hyvää kautta, ja sen vuoksi itse Jose Mourinho on kiinnostunut miehestä. Alexis Sanchez ei ole onnistunut ManU:ssa, ja Arnautovic voisi olla uusi mies tälle paikalle. ManU on kehno joukkue, ja useammankin pelaajan sopimus päättyy kesällä. Ryhmä saattaa mennä aikalailla vaihtoon vaikka jo tammikuussa. Arnautovic on sanonut, että hän ei halua jättää Hammersia, mutta Mestareiden liigan houkutus voi olla liikaa.

Juan Mata on tällä kaudella ollut usein mukana, kun ManU on joskus pärjännyt. On osaltaan Matan ansiota, että Mourinho on vielä ManU:n managerina. Mata on kuitenkin liian hidas ja heikko puolustamaan ollakseen sellainen pelaaja, jonka Mourinho haluaa. Ikäkin alkaa painaa Mataa. Sportinglife arvelee, että Serie A olisi Matallae sopiva sarja, ja lähtö voi tulla jo tammikuussa.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia