Tampa Bay Lightning teki seuraennätyksen

Tampa Bay Lightning on NHL:n selvä ykkösjoukkue. Nyt sillä on menossa kymmenen voiton putki, ja tämä on seuran uusi ennätys.

NHL:n ykkösseura Tampa Bay Lightning otti kymmenennen perättäisen voittonsa jatkoajalla New York Rangersia vastaan. Tämä on seuran uusi ennätys.

Lightningin voittolukemat New Yorkissa legendaarisessa Madison Square Gardenissa olivat 4-3. Voittomaalin teki Viktor Hedman, kun jatkoaikaa oli jäljellä 1.35. Pistepörssin ykkönen Nikita Kucherov sai syöttöpisteen Hedmanin maaliin. Kaiken kaikkiaan Kucherov sai ottelussa kolme syöttöpistettä, ja nyt hänellä on yhdeksässä viime ottelussa 23 pistettä.

Tässä Hedmanin voittomaali:

Tyler Johnson, Dan Girardi ja JT Miller tekivät Tampa Bayn muut maalit. Veskari Andrei Vasilevski otti 33 koppia.

Rangersin maalit teivät Mika Zibanejad, Jimmy Vesey ja Boo Nieves.

Tampa Baylla on nyt 64 ottelusta 102 pistettä. Joukkueen edellinen ennätys yhdeksän perättäistä voittoa oli pelattu helmi-maaliskuussa 2016.

”En tajunnut, että tämä oli seuraennätys, mutta tämä oli cool homma tähän mennessä tällä kaudella, puolustaja Hedman sanoi.

Vaikka Lightningilla menee nyt lujaa, niin ei joukkue mitenkään vielä juhli.

”Runkosarja on harjoitusta pudotuspeleihin, joten meidän täytyy tehdä enemmän hommia ja varmistaa, että olemme helmikuussa valmiina, Hedman jatkoi.

Ja näin syntyi ottelun avausosuma:

 

 

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia