Varas palautti Tampereen lastenosastolta nyysityn pelipaidan

Viime sunnuntaina Tampereen yliopistollisen sairaalan lastenosastolle iskenyt pelipaitavaras on tunnustanut tekonsa ja palauttanut paidan.

Viime sunnuntaina röyhkeä mies varasti entisen Tappara kapteeni Ville Niemisen pelipaidan Tampereen sairaalan lastenosastolta. Tieto sairaalalle lahjoitetun paidan varastamisesta levisi todella nopeasti sosiaalisessa mediassa. Niemisen Pelipaita on haluttua tavaraa, sillä kyseinen paita on varastettu aikaisemminkin.

Suuri mediahuomio sai varkaan katumaan tekojaan ja ymmärtämään kulttimaisen pelaajan paidan tärkeyden lastenosaston pienille potilaille. TAYS ilmoitti Twitter-tilillään viisi päivää tapahtuman jälkeen, että paita on palautettu osastolle.

Surullinen tapahtuma sai mediassa erittäin paljon huomiota sekä aiheutti voimakkaita tunteita. Twitterissä ja Facebookissa useat vihaiset urheilufanit kommentoivat teon olleen jopa säälittävä teko lapsia kohtaan.

Sairaalan lastenosaston seiniä on koristanut ennestäänkin runsas määrä pelipaitoja, mutta nyt lukumäärä kasvoi entisestään. Tappara reagoi nopeasti ja julkaisi heti maanantaina videon jossa Taysille luovutetaan tähtipelaaja Kristian Kuuselan oranssi juhlapelipaita, jota koristaa joukkueen pelaajien nimikirjoitukset. Samalla lahjoitettiin samaisen paidan sininen versio, sekä pelaajien nimikirjoituksilla varustettu maila.

https://twitter.com/Tapparaofficial/status/1067026446839877632

Tapahtuma kosketti myös Ilvestä, sillä he toimittivat sairaalalle Matt Generouksen pelipaidan. Pääasia on kuitenkin, että Tamperelaisille tutun Ville Niemisen pelipaita on palannut seinälle.

Harva varastaa, mutta on todettava että vielä harvempi palauttaa! Tässä tapauksessa sosiaalisen median voima tuli hyvin esiin.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia