Tappara vahvistui Teemu Suhosella

Tappara vahvistaa kokoonpanoaan pudotuspelejä silmällä pitäen hankkimalla puolustukseen kovan nimen.

Tampereen Tappara julkaisi uuden pelaajahankinnan totuttuun tapaan hassuttelun kautta. Videolla Capnova IT-Palveluiden työntekijä katsoo koostetta Tapparan ottelusta, kun puhelin alkaa soimaan ja näytölle pamahtaa kenenkäs muunkaan kuin Mikko Leinosen nimi.

-Morjesta Mikki! Miten menee? Joo me tsekataan, et kaikki on kunnosa, kuuluu Tamperelaisittain.

Tämän jälkeen serverit pistetään kuntoon ja kaikki näyttää olevan OK, kun Mikin puhelimeen pärähtää viesti :

-Moro Mikki! Nyt voi julkaista.

Tervetuloa Tapparaan Teemu Suhonen 30v, Leftin puolustaja.

Tappara on hankkinut Teemu Suhosen Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella. Suhonen ehti ottelemaan Jukureissa kahden kauden ajan ja 123 ottelun verran. Näissä puolustaja takoi varsin maittavat tehot 22+43=65. Etenkin viime kausi oli juuri 30-vuotta täyttäneeltä Suhoselta onnistunut, sillä hän jakoi Liigan tehokkaimman puolustajan paikan 39 tehopisteellä. Kuluvalla kaudella hän on ollut Jukureiden tehokkain puolustaja 18 tehopisteellä.

>>Kuka on mielestäs Liigan paras tulokas?

Suhonen on erittäin vahva pelote siniviivalla ylivoimilla ja suurin osa pisteistä syntyykin nimen vastustajan pelatessa vajaalla. Hän oli viime kaudella Liigan tehokkain ylivoimapakki tehoilla 5+18=23.

Tämän kertainen puolustaja hankinta ei vaikuta niin suurelta riskiltä eikä luultavasti aiheuta samanlaista kohua kuin marraskuussa Tapparaan naarattu Ben Blood. Aikaisemmin kovanaamaksi kutsuttu Blood on kuitenkin jättänyt 2015-16 jäähykuninkuuden kaltaiset temput taakseen ja on takonut tehoja näyttävästi Tapparan riveissä. 28 ottelua on tuottanut jenkkipakille 4+12=18 tehot.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia