Supertietokone simuloi: Tässä Valioliigan voittaja kaudella 2020/21!

Valioliigakausi 2020/21 on vasta starttaamassa mutta mestarijoukkue on jo selvillä.

Premier League logo

Valioliigan mestari 2021/21

Valioliigakausi 2020/21 alkaa lauantaina 12. syyskuuta. Mestarijoukkue on jo hyvissä ennen kauden alkua selvillä, ainakin mikäli uskomme vedonlyöntisivusto Unikrn:n supertietokoneen tekemiä laskelmia! Unikrn yhtiön puhemiehen mukaan ”Liverpoolin aika Englannin ykkösenä ei tule kestämään pitkään vaan Manchester City palaa tämän kauden päätteeksi Valioliigan valtiaaksi. Pohjois-Lontoon ikuinen taistelu sen sijaan päättyi samoin kuin viime kaudella Tottenhamin sijoittuessa Arsenalia paremmin!”.

BONUS: Talleta 20€ & Saat 80€ pelirahaa!
Pelaa nyt

Melkoista puhetta, mitä mieltä sinä olet? Alla ennuste kauden lopullisesta järjestyksestä:

 1. Manchester City
 2. Liverpool
 3. Manchester United 
 4. Chelsea
 5. Tottenham
 6. Arsenal 
 7. Leicester City
 8. Wolwerhampton
 9. Everton
 10. Southampton
 11. West Ham United
 12. Leeds United
 13. Brighton & Hove Albion 
 14. Sheffield United
 15. Burnley
 16. Crystal Palace
 17. Newcastle United
 18. Aston Villa
 19. Fulham
 20. West Bromwich Albion

Toimituksen mielipide

Listaus on varsin mielenkiintoinen mutta miksi ei myös mahdollinen. Veikkaussivujen toimitus on kuitenkin hieman eri mieltä muutamasta kohdasta. Meidän näkemyksemme mukaan esimerkiksi viime kaudella sijoilla 9. ja 10. olleet Burnley sekä Sheffield United omaavat tälläkin kaudella mahdollisuudet olla TOP 10:ssä ja ainakin Brightonin ja Leedsin yläpuolella. Lokit olivat viime kaudella huonoja eikä joukkue ole juuri vahvistunut, Leeds taas tulee huomaamaan Norwichin tavoin, että Valioliigan taso on kova eikä iloinen hyökkäyspeli tule onnistumaan kuten Mestaruussarjassa.

Mitä tulee Lontoon suurseuroihin niin Chelsealla on parhaassa tapauksessa mahdollisuudet taistella jopa mestaruudesta, kun taas Tottenhamin suunta ei voi olla kuin alaspäin Jose Mourinhon kanssa. Mikel Arteta taas on saanut juurrutettua oman pelinäkemyksensä pikkuhiljaa Arsenaliin ja tykkimiehillä on paukut TOP 4 sijoille.  Chelsean ja Arsenalin sijoitukset riippuvat pitkässä juoksussa siitä, kuinka tasaisesti nuorehkoa joukkueet pystyvät suorittamaan. Pari ohipeliä, kuusi menetettyä pistettä ja kärki karkaa.

Alla Valioliigan mestaruuskertoimet, lyö vetoa joko Unikrn tarjoaman näkemyksen mukaan tai omilla ehdoilla!

Valioliiga 2020/21 - Voittaja

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia