Teemu-testi: Osaatko nimetä kaikki kymmenen Sportti-Teemua?

Teemun nimipäivän kunniaksi tarjoillaan Teemu nimitesti. Osaatko nimetä kymmenen urheilun parissa kannuksensa ansainnutta Teemu?

Pukki Norwich

Kesäkuun 1. päivä on Suomessa Teemun nimipäivä. Kaikki tietävä Wikipedia osaa kertoa että Teemu nimi on johdettu suomenkieleen kreikkalaisesta nimestä Nikodemus joka tarkoittaa käännettynä ”kansan voittajaa”. Kotimaisessa almanakassa Teemu nimi on ollut jo vuodesta 1929 lähtien. Kaiken kaikkiaan Suomessa on vuosien saatossa ristitty 22 995 Teemua, joista ensimmäiset jo 1800-luvun puolella.

Teemut lähes kansallissankareina

Muutamista näistä kansan voittajista on todellakin kasvanut kansan sydämien voittajia niin kulttuurin kuin urheilu parissa. Veikkaussivut.com haastaakin tänään Teemun nimipäivän kunniaksi kaikki lukijat kivenkovaan Teemu-testiin. Suomesta on noussut todella monta Teemu aivan absoluuttisen urheiluelämän kärkeen.

Osaatko sinä nimetä 10 urheilun parissa elantonsa tienannutta Teemua vain viidessä minuutissa? Kaikki nimet ovat todennäköisesti tuttuja ja sinulla on vihjeet mutta varo jäätymistä kellon tikittäessä!

Teemuna on helppo hymyillä: 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia