Tennistähti Benchetrit halusi pallotytön kuorivan hänen banaaninsa

Australian avoimissa nähtiin erikoinen tapaus, kun ranskalainen Elliot Benchetrit pyysi hämmentynyttä pallotyttöä kuorimaan hänen banaaninsa ennen kentälle palaamista. Video kiertää nyt sosiaalisessa mediassa ja aiheuttaa paheksuntaa Benchetritin suuntaan.

Australian avointen viimeisellä karsintakierroksella nähtiin erikoinen tilanne, kun ranskalainen tennistähti Elliot Benchetrit pyysi pallotyttöä kuorimaan hänen banaaninsa.  Benchetrit oli tappiolla venäläiselle Dmitri Popkoanille, kun tauolla pallotyttö riensi tuomaan hänelle banaanin. Ranskalainen ei tähän tyytynyt, vaan hän pyysi tyttöä kuorimaan sen hänelle.

Nuori pallotyttö hämmästyi ja käänsi katseen kohti tuomari John Blomia, joka puuttui vaatimukseen. 21-vuotias Elliot suostui lopulta kuorimaan banaanin itse.

Benchetrit kaatoi kolmella ensimmäisellä karsintakierroksella pelaajia jotka olivat häntä ylempänä ATP-listalla ja toisella kierroksella kaatui myös suomalainen Emil Ruusuvuori. Vahvat otteet ovat varmasti tuoneet ranskalaiselle uusia faneja, mutta tämän kaltainen öykkäröinti ei jää huomaamatta sosiaalisessa mediassa. Tilanteesta julkaistu video kerää nyt kritiikkiä somessa.

-Olet maailman numero 231 kusipää, et numero 1. Kuori itse verinen banaanisi, sinä laiska *****,  kommentoi käyttäjä yourillusions1 Twitterissä.

Hänen Wikipedia sivuakin ehdittiin muokkaamaan banaaniin viitaten:

-Aikaisemmin tyttö kuori sen minulle, koska käteni oli juuri rasvattu jotta ne eivät hikoaisi. Toisella kerralla tuomari astui väliin ja huusi, että tyttö ei ole minun orjani ja pyysi minua kuorimaan banaanini itse, Elliot puolustelee tekoaan CNN:lle.

Ranskalainen on kohahduttanut ennenkin, sillä vuonna 2018 häntä syytettiin lasten tylyttämisestä, kun hän näytti käsillään pallopojalle, että pyyheen pitää tulla nopeammin hänen käsiinsä. Tuolloinkaan hän ei pyytänyt anteeksi, koska hänen mukaansa kiirehtiminen oli perusteltua, koska pallojen välissä on vain 24 sekuntia aikaa.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia