TESTI: Nimeä Everton - Liverpool otteluiden maalintekijät vuosilta 2012 - 2020!

Laita itsesi likoon kovalla Everton - Liverpool testillä! Osaatko nimetä edellisessä 20. keskinäisessä maalin tehneet pelaajat? Kokeile ja jaa tuloksesi!

 

Englannin Valioliigassa pelataan lauantaina kauden ensimmäinen Merseysiden derby Everton – Liverpool! Paikallispeli on tällä kertaa erityisen mielenkiintoinen sillä Everton on sarjakärki ja hyvässä lennossa. Nappaako Toffees Carlo Ancelottin miehistö ensimmäisen voiton punaisista sitten vuoden 2010?

Everton – Liverpool kentällä vaarallisia puolustajia ja nälkäisiä hyökkääjiä

Tässä ottelussa on kentällä runsaasti taitoja ja maalintekovoimaa. Liverpoolin riveistä löytyy tutusti kauden 2018/19 päätteeksi maalikuninkuuden jakaneet Mo Salah sekä Sadio Mane. Everton taas marsittaa kentällä muun muassa aivan maagisesti kauden aloittaneen Dominic Calwert-Lewinin. Kuka herroista naulaa tänään pallon maaliin vai osuvatko peräti kaikki?

⚡ Kertoimet tähän otteluun ⚡

Valioliiga Visa: Osaatko nimetä Everton – Liverpool otteluparin maalintekijät vuosilta 2012 – 2020?

Tämä ottelupari on tarjonnut historian saatossa mukavasti maaleja ja tulostaululla on nähty lopputuloksia kuten 5-2, 3-3 ja 4-0. Mutta osaatko nimetä maalintekijät kahdestakymmenestä edellisestä Merseysiden derbystä? Maaleja näissä kamppailussa on nähty peräti 48 kappaletta, vastaukseksi riittää maalin tehneen pelaajan sukunimi ja tämä täyttää automaattisesti jokaisen ottelun missä pelaaja on osunut. Onnea matkaan!

Postaa tuloksesi Facebook-julkaisun alle ja haasta kaverisikin mukaan – Tutustu myös Valioliiga Suomi FB-ryhmäämme! ✅

Jalkapallo - HP

Lisää aiheesta - vinkit tai uutiset 4