TESTI: Nimeä Liverpool - Arsenal otteluiden maalintekijät vuosilta 2012 - 2020!

Laita itsesi likoon kovalla Liverpool - Arsenal testillä! Osaatko nimetä edellisessä 20. keskinäisessä maalin tehneet pelaajat? Kokeile ja jaa tuloksesi!

 

Englannin Valioliigassa pelataan supermielenkiintoinen Valioliigaottelu Liverpool – Arsenal! Ottelu on ehdottomasti kolmannen otteluviikon herkkupala, joka saa futisfanit liimattua tiiviisti penkkiin maanantain otteluajankohdasta huolimatta.

Liverpool – Arsenal kentällä maalikuninkaita

Tässä ottelussa on kentällä runsaasti taitoja ja maalintekovoimaa. Kaudella 2018/2019 Valioliigan kultainen kenkä meni ensimmäisen kerran 2000-luvulla jakoon peräti kolmen pelaajan kesken, kun Liverpoolin Mo Salah sekä Sadio Mane osuivat kauden aikana 22 kertaa kuten teki myös Arsenalin Pierre-Emerick Aubameyang. Kuka herroista naulaa tänään pallon maaliin vai osuvatko peräti kaikki?

Valioliiga Visa: Osaatko nimetä Liverpool – Arsenal otteluparin maalintekijät vuosilta 2012 – 2020?

Tämä ottelupari on tarjonnut historian saatossa mukavasti maaleja ja tulostaululla on nähty lopputuloksia kuten 5-5, 3-3, 4-0 ja 4-3. Mutta osaatko nimetä maalintekijät kahdestakymmenestä edellisestä Pool – Gunners ottelusta? Maaleja näissä kamppailussa on nähty peräti 81 kappaletta, vastaukseksi riittää maalin tehneen pelaajan sukunimi ja tämä täyttää automaattisesti jokaisen ottelun missä pelaaja on osunut. Onnea matkaan!

Postaa tuloksesi Facebook-julkaisun alle ja haasta kaverisikin mukaan – Tutustu myös Valioliiga Suomi FB-ryhmäämme! ✅

Jalkapallo - HP

Lisää aiheesta - vinkit tai uutiset 4