The Sun: ManU käyttää kesällä valtavat rahakasat uusiin pelaajiin

Brittilehdet kertovat, että kesän siirtoikkunan aikana Manchester Unitedin manageri saa käyttää uusiin pelaajiin jälleen valtavan kasan rahaa. Mourinhon aikana rahan polttamisesta ei ollut juurikaan apua.

Ole Gunnar Solskjaer Manchester UnitedManchester United on päättänyt antaa joukkueen seuraavalle managerille 200 miljoonan punnan varat pelaajasiirtojen tekemiseen, uutiset Britanniasta kertovat.

Jose Mourinhon korvaajaksi tilapäisellä pestillä Unitediin tullut norjalainen Ole Gunnar Solskjaer ei ostanut tammikuun siirtoikkunan aikana ykkösjoukkueeseen yhtään uutta pelaajaa.

The Sunin mukaan ManU:n johto on jo sopinut, että kesällä taas pannaan rahaa palamaan. ManU tekee maailman jalkapalloseuroista eniten taloudellista voittoa, ja onhan se vain aikakysymys, että milloin seura saa ostettua ne pelaajat, jotka vievät sen taas Euroopan huipulle.

Huhujen mukaan United olisi kaikkein hanakammin hankkimassa uutta keskuspuolustajaa ja hyökkääjää. Oikean pakin paikallekin ilmeisesti tarvitaan uusi mies, koska Antonio Valencia sekä Matteo Darmian ovat mitä ilmeisimmin jättämässä Manchesterin.

Solskjaer on nyt manageroinut Unitedia kymmenen ottelun verran, ja saldo on ollut erinomainen, yhdeksän voittoa ja yksi tasapeli. Mainio menestys on tehnyt OG:stä ykkössuosikiksi saamaan pysyvän sopimuksen.

Muutama päivä sitten Englannissa jo uutisoitiin, että jos Mancheste United onnistuu voittamaan Mestareiden liigan pudotuskierroksella PSG:n, niin sitten Solskjaer saa heti pysyvän pestin. Vetomarkkinoiden mukaan Solskjaer on ylivoimainen ehdokas saamaan jatkopestin. Betfairilla tämän kerroin on vain 1.40, kakkosena listassa on Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino kertoimella 3.60. Kolmantena listassa on Zinedine Zidane, jonka kerroin on jo 15.00.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia