The Sun: Tottenhamin pelaajat jo tyytymättömiä Mourinhoon

Tottenham ei ole tehnyt kolmeen viime liigamatsiin maaliakaan, ja treeneissä harjoitellaan sivurajoja. Pelaajat alkavat olla tyytymättömiä.

Jose Mourinho, Tottenham

Eipä siinä kovin kauan Mourinhon aikakautta kulunut, kun Tottenhamista alkoi kuulua tyytymättömiä viestejä. Englantilainen The Sun on tänään uutisoinut, että Spursin vanhemmat pelaajat olisivat tyytymättömiä Mourinhon vanhan liiton pelitaktiikoihin ja tylsiin harjoituksiin.

Pelaajat ovat Spursissa The Sunin mukaan sitä mieltä, että Mourinhon kanssa joukkue on taantunut. Joukkue ei ole Valioliigassa nyt voittanut neljään otteluun. Kolmessa viime liigamatsissa Spurs on vielä jäänyt nollille. FA Cupissa Spurs sai vaivoin pudotettua Championshipin Middlesbroughin, uusintaottelu Tottenhamin uudella kotistadionilla päättyi vaivoin 2-1.

Mourinhon treenit ovat raporttien mukaan sellaisia, että pitkiä palloja ja sisäänheittotilanteita korostetaan, ja tällainen on pelaajien mielestä alasarjojen hommaa. Ex-manageri Mauricio Pochettinoa pidettiin Tottenhamissa kekseliäänä managerina. Siitä Tottenhamissa oltiin yhtä mieltä, että Pochettinon kausi oli menestysvuosien jälkeen alamäessä.

Mourinho on myös jo saanut välit tulehdutettua Tottenhamin ennätyshankinta Tanguay Ndombelen kanssa. 65 miljoonaa puntaa maksanut keskikenttäpelaaja Ndombele on jo saanut kahdesti Mourinholta kuraa niskaan.

Ranskalainen Ndombele on ollut viimeiset neljä ottelua sivussa loukkaantuneena, ja Mourinho on epäillyt, että Ndombelella taitaa olla vain mieli loukkaantunut, ei mikään muu.

Mourinho myös valitti, että Ndombele on aina loukkaantunut, kun tämä nilkutti Uuden vuoden päivän Soton -ottelussa sivuun.

23-vuotiaan Ndombelen lonkkavamma on ilmeisesti nyt kunnossa ja hän olisi valmis seuraavaan Norwich -otteluun. Saa nähdä missä tilassa mies on.

Spursin ehkä tärkein pelaaja, kärki Harry Kanekin on pitkään loukkaantuneena. Mourinho tietää, että seuralla ei ole rahaa pelaajahankintoihin ennen kuin joku myydään. Christian Eriksenin Mourinho ja Spurs yrittävät saada muualle.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia