Thibault Courtois on rotta, väittävät Atletico Madridin fanit

Muutama kausi sitten Thibault Courtois oli Atletico Madridin kannattajien suuri sankari. Nyt mies on rotta ja luopio, ja kohtelu on sen mukaista.

Thibault Courtois, Real MadridThibault Courtois on Atletico Madridin kannattajien mielestä rotta. Ja sen he kertoivat hyvin selvästi Atleticon ja Real Madridin ottelussa Atleticon Wanda Metropolitano -stadionilla. Lämmittelyn aikana kentälle Courtoisia kohti lensi lukematon määrä lelurottia.

Courtois pelasi ennen Espanjassa Atletico Madridin maalivahtina. Hän oli joukkueen mukana kaudesta 2011-2012 saakka kolmen kauden ajan. Tuona aikana Atletico otti aimo harppauksen Diego Simeonen manageroimana kohti La Ligan huippua. Courtois oli joukkueen avainpelaajia, kun joukkue voitti La Ligan ja pääsi Mestareiden liigan finaaliin.

Atleticon jälkeen Courtois lähti Lontoon Chelseaan, josta hän aikaisemmin oli tullut Madridiin lainasopimuksella. Ja kun Courtois halusi viime kesänä jättää Lontoon, niin mies valitsi Atleticon pahimman vastustajan Real Madridin. Pahempaa temppua ei Atleticon faneille olisi voinut tehdä.

Atleticon stadionin ulkopuolella on Courtoisin kunnialaatta, ja sekin on töhritty kaljatölkeillä sekä lelurotilla.

Real voitti Madridin paikallisottelun 3-1. Voitolla Real nousi nyt sarjakakkoseksi ohi Atleticon. Atleticon fanien riemuisin hetki oli varmasti se, kun joukkueen tähtipelaaja Antoine Griezmann laittoi tasoituksen Thibault Courtoisin puikoista.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia