Thibault Courtois Real Madridiin

Courtois ei suostunut enää harjoittelemaan Chelsean kanssa, joten eipä siinä kai sitten ollut muuta mahdollisuutta kuin myydä mies Madridiin.
Courtois, Real Madrid

Thibault Courtois on nyt virallisesti Real Madridin maalivahti. Belgian maajoukkueveskari, joka valittiin Venäjän MM-kisojen parhaaksi maalivahdiksi, allekirjoitti Realin kanssa kuuden vuoden sopimuksen torstaina.

Courtoisilla oli vielä vuosi jäljellä sopimusta Chelsean kanssa, mutta hän jätti tulematta harjoituksiin, ja niinpä Chelsea myi miehen Espanjaan 31.5 miljoonalla punnalla. Courtois ei sitten päässyt lähellekään Alissonin ja Kepan maailmanennätyssiirtosummia.

Vaikka Courtoisin lähtö Chelseasta ei ollut aivan sopuisin, niin silti Lontoon Siniset ylistivät miestä verkkosivuillaan.

”Hän on ollut tärkeässä roolissa seuran menestyksessä, ja me toivomme hänelle kaikkea hyvää tulevaisuudessa”, Chelsean verkkosivuilla luki.

Courtois kävi lääkäintarkasteuksessa Sanitas La Moralejan yliopistollisessa sairaalassa, ja myöhemmin hänet esiteltiin Real Madridin pelaajana seuran stadionilla Santiago Bernabeulla.

 

Courtois ehti voittaa Chelsean kanssa kaksi Valioliigan mestaruutta. Hän pelasi 2011-2014 Chelseasta lainalla Atletico Madridissa, ja nyt Courtois liittyi niiden harvojen joukkoon, jotka ovat pelanneet Madridissa sekä Realin että Atleticon joukkueissa. Tähän listaan kuuluvat vain meksikolainen kärki Hugo Sanchez, saksalainen keskikenttäpelaaja Bernd Schuster, argentiinalainen keskikenttäpelaaja Santiago Solari, espanjalainen Juanfran sekä Realin seuralegenda Raul, joka aloitti pelit Atleticon nuorisojoukkueissa.

Courtois oli Chelseassa erinomainen, mutta viime päivien karkumatka on jättänyt seuran kannattajille pahan maun suuhun. Courtois oli postannut Instagramiin viestin, jossa hän kiitti seuraa ja faneja. Myöhemmin postaus poistettiin, kun se alkoi saada niin paljon paheksuvia vastauksia.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia