TOP 10 skimbaajat jotka ovat sekä kauniita että taitavia!

Skibidi skibidi skimbaamaan!

TOP 10 kuumat lautailijat

Kevät aurinko paistaa ja talven hyisten ilmojen ja synkkyyden luoma masennus on haihtumassa kauas pois kun helmikuu vaihtuu maaliskuuksi. Auringon hellimässä mutta vielä sopivan viileässä Suomessa on tänä viikonloppuna todella ihanteelliset laskutteluilmat. Jos omistat laskettelusukset tai lumilaudan niin suosittelemme ottamaan ilon irti niistä tänä viikonloppuna.

BONUS: Valittavana joko 150€ tai 50€
Pelaa nyt

Kaikki eivät kuitenkaan pidä itse laskettelun tuomasta vauhdista ja vaaran tunnusta mutta pitävät laskettelun sekä hienojen temppujen seuraamisesta sivusta katsoen. Kaikki eivät pidä edes laskettelun katsomisesta mutta lautojen ja suksien päällä olevien kauniiden ihmisten katseleminen rinnebaarissa tuntuu siltä ”omalta jutulta.”

Kevät auringon villittäminä toimitus julkaisee tänään listan toistaan upeammista naislumilautailijoista. Nämä naiset eivät ole ainoastaan kauniita vaan todellisia lautailun huippuammattilaisia. Useammaltakin näistä lautailijoista löytyy vyöltään niin olympiamitaleita kuin X-Games voittoja.  Ei muuta kuin näiden kuvien innoittamina kohti rinteitä tai rinnebaareja!