TOP 3 - Jääkiekkokenttien erikoisuudet kuluneilta viikoilta

Vaihteeksi vähän erilaisia uutisia kiekkokentiltä!

Lätkäkaudet ympäri maailman ovat starttailleet ja niissäkin sarjoissa joissa runkosarja ei ole vielä alkanut pelataan harjoitusotteluita täyttä höökiä. Kulunut jääkiekkoviikko onkin ollut taas täynnä tunnetta ja tohinaa. Nostamme esiin nyt kolme parin viime viikon kiekkoerikoisuutta.

Kertoimet Kakon ja muitten änäri-suomalaispelaajien tehoille Nordicbetillä

Naisten ”KHL:ssä” iso joukkotappelu

Venäjällä sattui ja tapahtui kiekkokaukalossa viime viikolla, kun Venäjän naisten jääkiekkoilun pääsarjanottelussa Pietarin Dinamon ja Jekaterinburgin Sverdlovskin pelaajien välillä puhkesi raju joukkotappelu. Syitä tappelun alkamiseen ei ole tiedossa mutta mylly oli todellakin melkoinen. Dinamon riveissä kiekkoileva, numerolla 77 pelaava Maria Pugin on jakanut omassa Instagramissaan videon tappelusta. Riuskoja otteita jäällä käyttänyt nainen kehuu oppineensa heittoliikkeen UFC-tähti Habib Nurmagomedovilta. Dinamo voitti ottelun lukemin 4 – 1.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

????????? ? @khabib_nurmagomedov ?? #???#

Henkilön masha pugina 77? (@masha_p_77) jakama julkaisu

NHL:ssä sinappia naamaan vaihtopenkillä

Yhdysvaltalaismediat sen sijana ovat julistaneet, että Edmonton Oilersin ja Winnipeg Jetsin välisessä harjoitusottelussa nähtiin yksi ”NHL-historian oudoimmista hetkistä” kun Jetsin Mark Letestu veti vaihtopenkillä suun täyteen sinappia kertakäyttöannospussista. Alla olevalla videolla näkyy kuinka Letestu vetää sinapit niin sanotusti ykkösellä huiviin ja miehen silmät suorastaan kirkastuvat tämän jälkeen. Monet kiekkofanit pitivät suoritusta todella outona mutta sinapin syömisen taustalla on itseasiassa lääketieteelliset hyödyt. Tutkimusten mukaan sinapin avulla voidaan helpottaa tai ehkäistä lihaskramppien syntymistä urheilusuoritusten aikana. Tätä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että aladivarin pelissä pitäisi käydä vetämässä erätauolla sinapilla kuorrutettu makkara naamaan….

Tuomari on puusilmä

Tuomarit, ikuinen puheenaihe on. Tuomarit ovat olleet jälleen otsikoissa pitkin maailman kiekkokenttiä. NHL:ssä nähtiin nolo tilanne, kun tuomari vihelsi jäähyn Tampa Baylle ottelussa, jossa vastakkain olivat Montreal Canadiens sekä Florida Panthers. Lue nolosta mokasta lisää ja katso video täältä.

Ja tietysti ne tuomarit puhuttavat myös Liigassa. Tuomioita on ravistelut taas hihasta koko alkukauden ja olla olevat video sekä meemi tiivistävät hyvin perjantai-illan suoriutumiset…

 

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia