Tosifani tatuoi koko pelipaidan

Brasiliassa on mies, joka on tatuoinut oman suosikkiseuransa pelipaidan ihoonsa. Kauan se kesti ja sattui, mutta mitäpä ei tosifani tekisi.

Sitä on futisfaneja ja sitä on tatuointeja. Sitten on vielä Mauricio Flamengo, eli rio de janeirolainen Jose Maurico dos Anjos. Riolaisen Flamengon jalkapallojoukkueen fani dos Anjos on antanut tatuoida joukkueensa pelipaidan ihoonsa. Homma kesti 32 tatuointisessiota, eli noin 90 tuntia, ja nyt sitten Mauricio Flamengoa somessa nimimerkkinään käyttävällä tosifanilla on aina joukkueensa pelipaita päällä. Kaiken kaikkiaan tatskapaidan rakentaminen kesti vuoden verran.

Tatuoinnin ansiosta 33-vuotiaasta dos Anjoksesta on tullut paikallinen julkkis, ja hän on päässyt tapaamaan myös ehkä kaikkien aikojen suurinta Flamengo -legendaa Zicoa.

Dos Anjos sanoi lehdille, että hän on aina halunnut tatuoida seuransa kuvia ihoonsa, mutta hänen isänsä oli vastaan, kun dos Anjos oli vielä alaikäisenä ottanut ihoonsa kuvan Flamengon maskotista.

 

Alunperin dos Anjos aikoi teettää olkapäät ja rinnat peittävän tatuoinnin, koska hän pelkäsi jättitatskan tulevan liian kalliiksi. Tatuointifirma teki kuitenkin sitten loppuhomman ilmaiseksi.

”Monet sanoivat, että kyljet ja kainalot olisivat todella kivuliaita. Kyljet sattuivat, mutta selkäranka oli pahin, se oli todella kamalaa. Kaula ja vatsakin sattuivat, mutta kaikki muu oli ok”, dos Anjos kertoi Vice -lehdelle.

Dos Anjos kertoi muutenkin uroteostaan lehdille:

”Ihmiset kysyvät, että onko outoa pitää aina Flamengon paitaa päällä, ja ei se ole. Minulle se on normaalia. Tuntuu kuin kukaan ei olisi pitämättä tatuoinnistani.

Kun kerroin vaimolleni mitä aion, hän sanoi, että lopeta, oletko hullu. Sitten istuimme alas,ja puhuimme. Hän ajatteli, että ihmiset alkaisivat kiusata minua, puhua selkäni takana tai yrittää saada tappelua aikaan kanssani. Hän oli myös huolissaan, että perheeni pahastuisi. Vaimonikin on Flamengo -fani, mutta ei niin hullu kuin minä. Lopulta hänkin hyväksi tämän.

Tapasin Zicon Riossa viime joulukuussa. Hän oli järkyttynyt, ja koski ihoani nähdäkseen, että onko tatuointi aito vai maalaus. Pyysin häntä kirjoittamaan nimmarinsa ihooni, ja sitten tatuoin senkin itseeni.

Pidän edelleen Flamengon oikeaa pelipaitaa kahdesti viikossa. Kotona olen aina ilman paitaa, mutta ulkona en voi vielä. Uusi tatuointi täytyy pitää poissa auringonpaisteesta.

Ehkä otan vielä yhden Flamengo -tatuoinnin, ehkä jalkaani tai käteeni.”

Jäämme odottamaan milloin todellinen Tappara-fani tekee saman.