Tottenham maalitykki Harry Kanea viedään kovaa Real Madridiin

Tulevat seurakaverit?

Kalenterivuoden 2017 suurin maalitykki oli Valioliigaseura Tottenham Hotspursin englantilainen hyökkääjä Harry Kane. Mies iski vuoden aikana 57 kaappia, peitoten muun muassa supertähdet Lionel Messin ja Cristiano Ronaldon maalintekokilpailussa. Miehen loistavat otteet ovat tietenkin saaneet edellä mainittujen pelaajien suurseurojen FC Barcelonan ja Real Madridin kiinnostuksen heräämään Kanea kohtaan. Erityisesti Los Blancos on epätoivoisesti Kanen kintereillä.

Harry Kanen arvoksi on määritelty tällä hetkellä 200 miljoonaa euroa, mutta se ei Real Madridin presidenttiä Florentino Pereziä hetkauta. Perez onkin alkanut tarjousta rustatessaan luovaksi ja päättänyt tarjota Tottenhamille rahasumman lisäksi Lontoosta aikoinaan jättisummilla pois ostettuja pelaajia. Kanella on tällä hetkellä Tottenhamin kanssa sopimus joka yltää aina kauteen 2022 asti, eikä seuran pomo Daniel Levy tahdo luopua kultakimpaleestaan, mutta jos tarjolla on toiseen suuntaan Gareth Bale, Luca Modric ja Mateo Kovacic niin päätös ei varmasti ole helppo.

Diaro Gol lehden tietojen mukaan Perez on niin epätoivoinen Kanen hankinnan suhteen, että hän olisi valmis tarjoamaan kaikki kolme pelaajaa vaihdossa englantilaiseen tai sitten rahaa + pelaajan. Manageri Mauricio Pochettino saakin miettiä päänsä puhki, että olisiko tähtitriosta apua matkalla himoittuun Valioliigamestaruuteen vai onko Kanen maalivainu korvaamaton. Niin tai näin, Real Madridissa tulee varmasti käymään ovet tammikuun tai viimeistään kesän aikana, seurajohto ja fanit eivät ole tällä hetkellä tyytyväisiä Karim Benzeman hiipuviin otteisiin, varsinkaan tässä tilanteessa, kun Cristiano Ronaldonkin ruuti on alkanut iän myötä kastua.

Mitä mieltä sinä olet, kannattaisiko Tottenhamin luopua Kanesta vaihdossa tähtikolmikkoon?