TPS:n sairastupa täyttyy - Jatkuuko rämpiminen Ässiä vastaan?

TPS:n on tiedottanut että joukkueen sairastupa on täydentenyt kolmella pelajaalla.

Liigan tämän kauden floppiseura ja lähes tulkoon sarjataulukon perää pitävä TPS painii pelillisten ongelmien lisäksi myös täyttyvän sairasosaston kanssa. Perinteikäs turkulaisseura on tiedottanut omilla kotisivuillaan, että joukkueen lasaretti täydentyy kolmelle potilaalle, kun siellä jo entuudestaan kärvistelleet Zach Budis ja Eemil Viro saavat seuraa. Uusimpina nimiä loukkaantuneiden listalle lisätään maajoukkueessakin pelannut maalivahti Rasmus Tirronen sekä Joel Janatuinen ja Elias Karvonen.

Kaiken kaikkiaan TPS:n loukkaantumistilanne näyttää nyt tältä:

  • Zach Budish: 2–3 viikkoa
  • Eemil Viro: n. 1 viikko
  • Rasmus Tirronen: Tarkastellaan päivä kerrallaan
  • Joel Janatuinen: Tarkastellaan päivä kerrallaan
  • Elias Karvonen: tarkentuu jatkotutkimusten jälkeen

TPS – Ässät 28.11.2019 Klo 18.30

TPS:n on pelannut tällä kaudella 24 ottelua, joista se on voittanut yhteensä vain kuusi kamppailua. Joukkueen pistesaldo on surullinen 20 pistettä eikä edes valmentajan vaihdos ole toistaiseksi herättänyt joukkuetta taisteluun pudotuspelipaikoista.

TPS kohtaa seuraavaksi tänään kotikaukalossaan Gatorade Centerissä Ässät. Porilaisseura on sarjataulukossa turkulaisia seitsemän pistettä ja yhden sijoituksen edellä. TPS lähtee kello 18.30 alkavaan kotiotteluunsa pitkävetokertoimien valossa yllättäen ennakkosuosikkina:

ComeOn!TPS 2.15 – Tasapeli 4.05 – Ässät 2.95

CasinoWinner TPS 2.12 – Tasapeli 4.10 – Ässät 2.90

LeoVegas TPS 2.04 – Tasapeli 4.00 – Ässät 3.10

Molemmat joukkueet tarvitsevat kipeästi pisteitä noustaakseen edes säälipleijari-viivan yläpuolelle. Illan ottelussa on siten paljon pelissä. Länsirannikon ykköspaikka on vakaasti Lukkon hallussa – sekä Ässillä että TPS:llä on kiperä haaste ajaa raumalaiset kiinni .
Joka tapauksessa ennustamme tulikuumaa joskin vähämaalista ottelua.

Katso lisää urheiluvideoita  Vedonlyöntivihjeet lähteistä

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia

Katso lisää urheiluvideoita  Vedonlyöntivihjeet lähteistä