Tuomari selvitti erikoista huoltajuuskiistaa - riita kausilipuista

Väännön jälkeen molemmat osapuolet jäivät tyytyväisiksi

 

Paikallinen tuomari ratkaisi erikoisen huoltajuuskiistan Edmontonissa. Kyse oli todella yllättävän asian huoltajuudesta, sillä kiistassa väännettiin NHL-joukkue Edmonton Oilersin kausilippujen jakamisesta.

Beverly ja Donald McLeod joutuivat päättämään 35-vuoden avioliiton vuonna 2015. Donald suostui maksamaan 15000 yhdysvaltojen dollaria elatusapua entiselle vaimolleen, The Canadian Press kertoo. Sitten eteen tulikin rahaa suuremman asian jakaminen. Kyseessä oli nimittäin Oilersin kausiliput, jotka pariskunta oli jakanut viimeiset 11 vuotta.

Tuomari totesi oikeudessa, että koska liput oltiin hankittu avioliiton aikana yhteiseksi iloksi ja ne kuuluvat taloustavara määritelmän alle, niin liput on jaettava. McLeodsit joutuvat siis jakamaan kuluvan kauden liput mukaan lukien mahdolliset playoff ottelut. He ilmoittivat etteivät halua istua vierekkäin, jonka takia he eivät voi nähdä samoja otteluita.

Kumpikohan osallisista näki tämän upean Leon Drasaitlin osuman, jonka Connor McDavid alusti jälleen uskomattomalla esityksellä?

”Osapuolet vaihtavat oikeuksiaan lippuihin. Jupakan vastaaja valitsee ensimmäisen ottelun jonka hän haluaa nähdä. Sitten on kantajan vuoro valita toinen ottelu. Tällä menetelmällä jatketaan vuorotellen, kunnes kaikki otteluliput ovat käytetty.” Court of Queen’s Benchin tuomari Ritu Khullar kirjoittaa tuomiossaan.

”Jos ottelulippuja on käyttämättä vielä pudotuspelejen aikaan, niin jupakan kantaja valitsee ensimmäisen ottelunsa. Niin ikään vastaaja seuraavan ja tällä systeemillä mennään pudotuspelejen loppuun asti.”

Mahtaa molempia osapuolia kismittää mahdollisten jatko-otteluiden seuraaminen kotisohvalta hallin sijaan.