Tuukka Raskin kakkosmiehenä toimii ensi kaudella nälkäinen Jaroslav Halak

Suomalainen NHL-maalivahti Tuukka Rask on ensi kaudella pitkästä aikaa tilanteessa jossa ei ole varaa löysäilyyn eikä virheisiin.
Tuukka Rask NHL Boston Bruins

Boston Bruinsin monivuotinen ykkösmaalivahti Tuukka Raska on voitonhimoinen ammattilainen joka ei halua koskaan tehdä virheitä eikä hävitä. Todellisuudessa Rask ei ole ollut kuitenkaan parin edellisen kauden aikana aivan parhaassa iskussaan (vaikka hänet arvostettiin tänä kevään Vezina-äänestyksessä sarjan seitsemänneksi parhaaksi maalivahdiksi.) Muutama vähän heikompi peräkkäinen ottelu ei ole kuitenkaan tähän mennessä heilauttanyt Raskin asemaa Bostonin maalinsuulla, kun varamiehinä ovat olleet muu muassa Anton Khudobin ja Malcolm Subban. Ensi kaudella 31 – vuotias savonlinnalainen saa kuitenkin uuden kirittäjän, kun Bruins nappasi riveihinsä kahden vuoden sopimuksella kokeneen 33- vuotiaan Jaroslav Halakin.

BONUS: Tuplaa talletuksesi 200€ asti
Pelaa nyt

Kokenut Halak on torjunut kiekkoja maailman parhaassa kiekkoliigassa lähes 450 runkosarjaottelussa sekä 30 Stanley Cup pudotuspelipelissä. Miehen NHL-uran torjuntaprosentti on noin 91,6% luokkaa. Slovakialaisen edellinen kausi New York Islanders paidassa oli yksi hänen uransa huonoimmista, joka tarkoittaa sitä että näytönhaluja ja nälkää Halakilta löytyy aivan varmasti. Rask pitää Halakin sopimuksesta huolimatta itsellään hallussa Bostonin kiistatonta ykkösmaalivahdin statusta mutta jos peli kulje niin asetelma voi muuttua. Toivottavasti uusi kilpailutilanne sytyttää Raskin vastaavanlaiseen liekkiin kuin mies oli hänen huppukaudellaan 2013/14.

Haastaako Halak Raskin tämänkaltaisilla torjunnoilla?

 

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia