Tyson Fury paljastaa valmistautuvansa uusintaotteluun masturboimalla

Tyson Fury The Gypsy King sekä Deontay Wilder The Bronze Bombe kohtaavat uusintaottelun muodossa Las Vegasissa 22. helmikuuta. Fury paljastaa nyt yllättäviä yksityiskohtia otteluun valmistautumisesta.

Tyson Furyn sekä Deontay Wilderin välinen odotettu uusintaottelu lähestyy, kun helmikuun 22. päivä Los Angelesissa selviää, että kumman recordit saavat ensimmäisen tappiomerkinnän. Vihje ja otteluennakko matsiin luettavissä täältä. Tällä hetkellä molemmat ottelijat ovat tappiottomia ammattilaiskehässä ja ainoa ”huono” tilastomerkintä on merkattu molemmille edellisestä vuonna 2018 käydystä ottelusta, joka päättyi tasapeliin. Fury oli selvästi matkalla pistevoittoon, mutta Wilder sai lyötyä vastustajansa kaksi kertaa maahan hieman yllättäen joka sai tuomarit jakamaan pisteet tasan.

Nyt 31-vuotias brittiläis-irlantilainen Fury kertoi kuinka hän valmistautuu superotteluun 34-vuotiasta yhdysvaltalaista Wilderia vastaan. Los Angeles Times-lehden nyrkkeilitoimittaja Manouk Akopyan julkaisi videon lehdistötilaisuudesta, jossa Fury uhkaili muun muassa syödä tikkujalkaiseksi nuudeliksi kutsuvansa Wilderin helposti. Tämä uhkailu on normaalia psyykkaamista, mutta osa otteluun valmistaumisrituaaleista poikkeaa hieman normaalista. The Gypsy King nimittäin paljastaa masturboivansa peräti seitsemän kertaa päivässä ottelua odotellessa.

– Masturboin seitsemän kertaa päivässä. Siis seitsemän kertaa. Jotta testosteroni pulppuaa. Pumppaan, pumppaan, pumppaan. Täytyy pysyä aktiivisena ja pitää testosteronitasot korkealla ottelua varten. En halua tasojen laskevan, Fury kertoo  metodistaan.

-Teen paljon asioita joita en ole ennen tehnyt. Syön viisi tai kuusi ateriaa päivässä. Juon kahdeksan litraa vettä. Jos nämä asiat antavat minulle etua, niin olen valmis jatkamaan näitä, Fury jatkaa listaa perusasioilla.

Toimituksen huomio: Veikkaussivut.Com:n konsultoimien terveysalan ammattilaisten mukaan masturboinnilla ei ole pitkäaikaista vaikutusta testosteronitasoon, suuntaan tai toiseen. Pikemminkin vaikutus on pieni ja lyhytaikainen.

Tyson Fury pukeutui nöyrästi pukuun jota koristaa hänen omat kuvat tuuletuksineen. Nähtäväksi jää pystyykö Fury tikkaamaan samaan tahtiin kehässä, kuin nyt valmistautuessa.

via GIPHY

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia