U18 MM-kisat: Jack Hughesille syöttöpiste aivan mahtavaan omaan maaliin

Eiköhän tämäkin moka vielä muutu iloiseksi muistoksi?

Kaapo Kakko

Pääsiäisenä käynnistyivät alle 18 – vuotiaiden MM-kisat länsinaapurissamme Ruotsissa. Suomi lähti karkeloihin ilman NHL:n varaustilaisuuden suurinta suomalaisnimeä Kaapo Kakkoa mutta turkulaisen pahin kilpakumppani jenkki Jack Hughes sen sijaan on aloittanut kisat loistokkaasti ja ryminällä.  Hughes painoi heti avausottelussaan Slovakiaa vastaan peräti seitsemän tehopistettä, kun jenkit murjoivat vastustajansa lukemin 5 – 12. Seitsemästä tehopisteestä neljä oli maaleja, joista yhtä on kiittäminen Slovakian omaa pelaajaa.

BONUS: 100% €100 asti
Pelaa nyt

Alla olevalla videolla näkyvä Slovakian oma maali on itse asiassa yksi upeimmista jääkiekkokentillä nähdyistä omista rysistä. On kuin slovakipakki olisi odottanut lapa jäässä Hughesin syöttöä 2 – 0 vastaan läpiajossa. Maali oli ehkä sellainen josta puolustaja on haaveillut päiväunissaan, valitettavasti punalamppu syttyi tällä kertaa väärässä päässä kenttää.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

One of the worst own goals you’ll see ?

Henkilön TSN (@tsn_official) jakama julkaisu

Ohessa vielä parhaat palat Jack Hughesin otteista Yhdysvaltojen avausottelussa. New Jersey Devils on varmasti innoissaan katsellaan jenkin otteita. Jos vielä vähän aikaa sitten oli mediassa väitteitä siitä, että Kaapo Kakko voisi napata ykkösvarauksen statuksen niin nyt ei taida olla enää mitään mahdollisuuksia. Varsinkin jos Hughes jatkaa hyviä otteitaan ja Kakko ei jää ilman paikkaa Leijonien MM-joukkueessa.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia