U20 MM-jääkiekon viisi pelaaja joita kannattaa seurata!

Nuorten jääkiekon maailmanmestaruuskilpailut sisältävät tunnetusti nuorta intoa, taitoa, paljon tapahtumia sekä mikä parhainta; todella paljon maaleja!

U20 MM-kisatKanadan Vancouverissa ja Victoriassa pelattavat U20 jääkiekon maailmanmestaruuskilpailut alkavat tapaninpäivänä 26.12. Suomi pääsee vauhtiin kisojen toisena päivänä, kun he saavat mahdollisuuden näyttää Ruotsin nuorille tähdille kuinka jääkiekkoa pelataan!
>> Lue vihjeemme otteluun tästä.

Kuten aikaisempinakin vuosina, niin tänäkin vuonna näemme jäällä huikeita tulevaisuuden tähtiä. Listasimme viisi mielenkiintoisinta pelaajaa joita kannattaa pitää silmällä!

  1. Jack Hughes, Keskushyökkääjä, USA, 17v, 75kg, 178cm, Varaus: 2019

Jokaisissa kisoissa on yksi pelaaja jonka ylle on luotu todella suuret odotukset ja paineet. Tänä vuonna hän on Hughes. Piste-, sekä maalipörssin varma voittaja ja mitä vielä? Noh, mutta kyseessä on erittäin taitava, älykäs, nopea sekä kaikilta muiltakin osa-alueilta lähes täydellinen jääkiekkoilija. Odotukset tuskin menevät hukkaan.

2.Vitaly Kravtsov, Oikea laitahyökkääjä, Venäjä 19v, 77kg, 188cm , Varaus: 2018 9:s, Rangers

Ei ole väärin sanoa, että kyseessä on Euroopan tämän hetken paras nuoripelaaja. Tämän nuorukaisen one-timer on tappava, mutta sen lisäksi hän voi koska vaan esittää upeita syöttöjä, joilla saa vastustajan pyörittelemään silmiä.

3. Kaapo Kakko, Oikea laitahyökkääjä, Suomi, 17v, 82kg, 187cm, Varaus: 2019

Tämä Suomipoika taistelee 2019 varaustilaisuuden ykkössijasta Hughesin kanssa ja tuleva turnaus on näytön paikka molemmille. Suurikokoinen laituri luistelee päättäväisesti, suojaa koollaan kiekkoa ja häntä on kuvattu tulevaisuuden Teemu Selänteeksi. Omaa Huikean pelinlukutaidon sekä hallitsee peliä kiekottomana ja kiekollisena. Älä unohda katsoa 1.1.19 USA (Hughes) – Suomi (Kakko)!
>>Vihjeemme tähän tästä.

 

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

4. Filip Zadina, Oikea laitahyökkääjä, Tšekki, 19v, 88kg, 183cm, Varaus: 2018 6:s, Detroit

Tämän taiturin U20 kisoihin pääseminen ei ollut varmaa, mutta AHL-seura Grand Rapids Griffins päätti yhdessä Detroitin kanssa päästää Filipin pelaamaan. He kommentoivat, että kisat ovat tärkeät Zadinalle, sekä pyysi vastustajien maalivahteja varomaan. Varoa kannattakin, sillä hän maalasi viime vuonna U18 Hlinka Gretzky Cupissa seitsemän maalia ja oli tärkeä osa kohti Tsekin voittoa. Ketterä luistelija, huikea viimeistelijä sekä huikea pelikäsitys.

5. Cody Glass, Keskushyökkääjä, Kanada, 19v, 81kg, 188cm, Varaus: 2017 6:s, Vegas

Vaarallinen oikealta ampuva kahdensuunnan sentteri lukee peliä nopeasti ja älykkäästi. Menee maalille väkisin ja energisesti kerrasta toiseen. Liikuttaa kiekkoa sulavasti ja löytää aina syöttölinjan ketjukavereille. Dominoi WHL.ssä Portland Winterhawksin riveissä.

Näihinikin kisoihin tietyille joukkueille sekä pelaajille ollaan puettu ennakkosuosikin viitat, mutta keneen sinä uskot? Tsekkaa tästä keneen me uskomme!