Venäläiset juhlivat U20 MM-kultaa, vaikka Kanada voitti ottelun

Useat urheilun suurmiehet kuten urheilukomitean puheenjohtaja, Lokomotiv Moskovan pelaaja sekä lukuisat Venäjän kansalaiset ehtivät juhlia U20 MM-kultaa, vaikka Kanada voitti loppuottelun. Mistä tässä on kyse?

Venäjällä ehdittiin juhlia U20 MM-kisojen kultamitalia sunnuntaina. Lukuisat Venäläiset ehtivät varmasti nasauttamaan shampanjapullon (vodkapullon Venäläisittäin) auki ja iloitsemaan osuneita vedonlyöntilappujaan, kun heidän maansa johti loppuottelua 1-3 kolmannen erän puolessa välissä. Tällä kertaa kyse ei kuitenkaan ole liian aikaisesta juhlimisesta, vaan Venäjällä juhlittiin tosissaan kultamitalin saamista. Kysymys lienee, että miten ihmeessä?

Nykypäivän maailma pyörii sosiaalisen median ja jatkuvan tietotulvan ympäröimänä ja se takaa sen, että saamme tiedot suurimmista uutisista heti nenämme eteen. Tällä kertaa saamme kuitenkin nauraa venäläisille juurikin siksi, että some ehti tuomaan meille heidän voitonriemun ennen kuin he itse ehtivät tajuamaan ja näkemään uutisista ottelun päättyneen aivan toisella tavalla.

Lukuisille sosiaalisen median tileille alkoi ilmestymään onnitteluviestejä maan joukkueelle ja fanit hehkuttivat heidän voittaneen Kanadan lukemin 5-3. Venäläinen televisiokanava Match TV näytti samaan aikaan tämän vuoden loppuottelun kanssa vuoden 2011 loppuottelua, joka oli yhdessä kohtaa myös tilanteessa 3-3. Vuonna 2011 Venäjän joukkue onnistui kuitenkin tekemään kaksi maalia enemmän kuin Kanada ja he nappasivat U20 MM-kultaa. Tämäkös sai eilen väärää kanavaa katsoneet venäläiset ratkeamaan riemusta!

Venäläinen urheilutoimittaja Slava Malamud ehti nappaamaan kuvakaappauksia urheiluvaikuttajien sometileiltä ja julkaisi ne Twitter-kanavallaan.

Lokomotiv Moskovan keskushyökkääjä Dmitri Tarasov iloitsi ja onnitteli joukkuetta MM-kullan ansiosta Instagram tilinsä story-osiossa.

-Juhlikaamme meidän junioreita MM-kullan ansiosta! Todellinen punakone! Uuden ajan mallia! Hyvää työtä! Venäläistä luonnetta!,  juhlisti Venäjän urheilukomitean puheenjohtaja ja maan jääkiekkoliiton johtokunnassakin istuva Mikhail Degtyaryov Facebook tilillään.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia