UFC-pomo ei välitä Koronaviruksesta - toiminta jatkuu

Koronaviruksen myötä lähes kaikki pienemmät ja suuremmat urheilusarjat ovat lyöneet kautensa poikki, mutta vapaaotteluorganisaatio UFC aikoo jatkaa bisneksiään normaaliin tapaan.

Niinkuin me kaikki tiedämme, niin Koronavirus jyllää ja yhteiskuntamme yrittää pysäyttää sen keinolla millä hyvänsä. Vaikutukset ja rajoitukset näkyvät suuresti myös urheilumaailmassa, sillä kotimaan kiekkosarjat, NHL sekä NBA on keskeytetty ja suuret futissarjat ovat tauolla samalla kun jännitämme muiden isojen kisojen kohtalosta. Seuraamme tarkalla silmällä urheilumaailman käänteitä Koronan höykytyksessä tämän linkin takana!

Monien suurien sarjojen päättyessä vapaaotteluorganisaatio UFC:n puheenjohtaja Dana White päätti olla vastarannan kiiski ja jatkaa otteluiden promoamista.

– En välitä p***aakaan koronasta. Jos asia on minusta kiinni, niin me jatkamme bisneksiämme. Huolehdimme ottelijoidemme turvallisuudesta aina, Dana White kommentoi TSN:n haastattelussa.

UFC Fight Night oli tarkoitus järjestää tulevana lauantaina Lontoon O2 Areenalla, mutta otteluilta on nyt siirretty myöhemmäksi. Whiten mukaan uutta mahdollista areenaa etsitään mahdollisimman nopealla aikataululla.

UFC jatkaa siis otteluiden promoamista ja etsii uusia keinoja otteluiden järjestämiselle. Yleisötapahtumien järjestyskieltojen myötä se on vaiketa, mutta UFC:n suunnitelmissa on myös mahdollista järjestää otteluita omalla APEX-areenalle, jonne ei voi kuitenkaan päästää yleisöä. Näillä näkymin ottelut televisioitaisiin kuitenkin normaalisti.

-On myös mahdollista järjestää otteluita omalla areenalla ja teemme yhteistyötä myös Nevadan urheilukomission kanssa. Varmistamme, että häkissä on kaksi tervettä urheilijaa ja ainakin tähän asti ottelijamme ovat kertoneet halusta otella, White totesi ESPN:lle.

Suomalaisen Makwan Amirkhanin on määrä kohdata brittiläinen Mike Grundy tulevana viikonloppuna, mutta nähtäväksi jää pystyykö White pysymään kannassaan. Katso otteluennakko Amirkhan – Grundy

>Tsekkaa Koronaimmuunit vedonlyöntikohteet!

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia