UFC-ottelija yritettiin ryöstää - päättyi verisesti

Mies yritti ryöstää väärää henkilöä. UFC-ottelija antoi miehelle kunnon opetuksen.

Viikonloput ja etenkin illat ovat Ria Da Janeirossa surullisen kuuluisia jatkuvista ryöstöistä ja muista nahinoista. Onneksi ryöstäjätkin saavat silloin tällöin kokea karman voiman, ainakin silloin kun vastaan sattuu UFC-ottelija.

26-vuotias Polyana Viana odotteli lauantaina paikallista aikaa iltakahdeksalta taksikyytiä, kun viereen hiiviskeli tuntematon mies. Mies kysyi naiselta kellonaikaa, jonka jälkeen hän pyysi Vianaa antamaan puhelimensa hänelle. Vianan mukaan miehellä ei ollut aikeitakaan poistua, joten hän ajatteli itse nousta penkiltä, kunnes hän kuuli kohtalokkaat sanat:

-Älä yritä liikkua minulla on ase.  Miehen painaessa kätensä väitetyn aseen päälle, Viana huomasi taskun painautuvan sisään eikä uskonut aseen olemassaoloon.

–Hän oli niin lähellä minua, että ajattelin, että jos siellä on ase, hän ei ehdi vetämään sitä esiin, Viana muistelee tilannetta MMA Junkiessa.

Seuraavassa hetkessä miehelle selviää, että kenelle hän on alkanut ryttyilemään.

-Hyppäsin nopeasti pystyyn. Löin kaksi nopeaa iskua naamaan ja tämän jälkeen potkaisin kerran. Hän kaatui ja otin hänet heti takakuristusotteeseen. Tämän jälkeen istutin hänet paikkaan, jossa hetki sitten istuimme ja totesin, että nyt odotamme poliisia.

Dama de Ferro (suomeksi Rautarouva) ottelijanimellä tunnettu Viana debytoi UFC:ssä viime vuoden helmikuussa. Rautarouvan iskuista osumaa ottanut katuva mies istui kiltisti Vianan vieressä siihen asti, kunnes poliisit saapuivat paikalle. Aseeksi väitetty esine paljastui säälittäväksi pahvista tehdyksi aseen muotoiseksi palaseksi. Viana on kertomansa mukaan itse kunnossa, mutta miehestä ei voi sanoa samaa.

UFC:n pomo Dana White jakoi Vianasta ja ryöstöä yrittäneestä miehestä paljon kertovan kuvan. – V***n huono idea, White kommentoi tapahtunutta.

Viana on joutunut kerran aikaisemminkin ryöstöyrityksen kohteeks. Tuolloin hänen kotikaupungissaan Belemissä tehty ryöstöyritys pysähtyi samantapaiseen iskusarjaan. Viana kommentoi MMA Junkielle, että silloinkin ryöstäjä sai muutaman iskun naamaan.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia