UFC-tähti astelemassa jälleen nyrkkeilykehään?

Tämä ottelu vetäisi vamasti katsojia!

Viime elokuussa nähtiin yksi nyrkkeily- ja urheiluhistorian suurimmista tapahtumista, kun Floyd Mayweather Jr. kohtasi 180 miljoonan dollarin tanssiksi kutsutussa otteluillassa UFC-maailman suurimman tähden Conor McGregorin.

Mega hypetyn ottelun anti oli paljon enemmän kuin kukaan uskalsi edes odottaa. Ottelun odotettiin olevan selvää kauraa voittamattomalle Mayweatherille mutta irlantilainen McGregor laittoi ansiokkaasti hanttiin useamman erän ajan, ja sai nyrkkeilyfanien arvostuksen ympäri maailman.

Aina elokuusta asti ollaan odotettu ja pohdittu että palaako The Notorius vielä ottelemaan nuorattuun neliöön nyrkkeilyn säännöin. Yksi potentiaalinen vastustaja jota on ehdotettu, McGregorille on filippiiniläinen Manny Pacquaio, joka on niin ikään hävinnyt kertaalleen suuressa ottelussa Floyd Mayweatherille.

Spekulaatiot seuraavasta suurottelusta saivat tuulta purjeisiinsa torstai-iltana, kun Pacquaio julkaisi omalla Twitter-tilillään kuvan Conor McGregorista saate sanoilla ”Hyvää kiitospäivää The Notorius, pysy hyvässä kunnossa. #oikeanyrkkeilymatsi #2018”

 

Paljastiko filippiiniläinen jo jotain? Nähdäänkö vuonna 2018 samanlainen spektaakkeli kuin viime kesänä? Miten McGregor vastaa? Viimeksi heinäkuussa otteelleen ja tuomariäänin turpaansa ottaneen Pacquaion twiitti jättää tällä hetkellä paljon avoimia kysymyksiä kamppailu-urheilun ystäville.