Conor McGregor pidätettiin seksuaalirikosten vuoksi

Uutistoimisto AFP:n mukaan Conor McGregor on jälleen vaikeuksissa. Hänet pidätettiin Korsikan saarella epäiltynä seksuaalirikoksista.

Loppuviikosta uutisoitiin Conor McGregorin jahdille saapuneista yllätysvieraista, kun USADA, eli yhdysvaltain antidopingjärjestö saapui testaamaan uransa lopettanutta irlantilaista. McGregor kertoi asiasta itse Twitter-tilillään joka käynnisti spekulaatiot kehään paluusta jälleen.

– Mitä täällä tapahtuu UFC? USADA saapui jahdilleni tänä aamuna testaamaan? Olen eläkkeellä! Annoin heidän kuitenkin testata minut. Olen naturaali ikuisesti ja aina. jumalan siunausta, McGregor kirjoitti ja kertoi samalla jatkavansa 180km matkaansa välimerellä.

Nyt uutistoimisto AFP kertoo, että The Notorious on pidätettiin Korsikan saarella ja häntä syytetään seksuaalirikoksista. Paikallisen syyttäjäviraston mukaan ilmoitus epäillyistä rikoksista annettiin torstaina. Entisen ottelijan oli tarkoitus osallistua lauantaina alkavaan hyväntekeväisyystapahtumaan.

– Torstaina 10. syyskuuta saapuneessa rikosepäilyssä oli tekoja, joita pidetään seksuaalisen ahdistelun yrityksenä ja sukupuolisiveellisyyden loukkauksena. Tämän seurauksena Conor Anthony McGregor kutsuttiin poliisikuulusteluihin, Mirror uutisoi.

32-vuotiaan irlantilaisen edustaja kertoo, että syytteet on nostettu itsensäpaljastelusta ja seksuaalisen väkivallan yrittämisestä, mutta kaikki syytteet on kiistetty. Poliisi on kuullut McGregoria, mutta hänet on nyt päästetty vapaalle jalalle.

https://twitter.com/AFP_Sport/status/1304800600752820224

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia