Unibet näyttää kauden jokaisen NFL-ottelun suorana

Tällä kaudella pelataan vielä reilusti yli 200 NFL -ottelua. Unibet näyttää sivuillaan niistä jokaisen suorana lähetyksenä alkuperäisen selostuksen kanssa.

Patriotsin QB Brady

Unibet näyttää asiakkailleen jokaisen amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan ottelun sivuillaan. Samalla pelaajat voivat lyödä livevetoja otteluista. Kauden jokainen NFL-ottelu näkyy Unibetin kautta alkuperäisellä englanninkielisellä selostuksella, aina ensi vuoden puolella pelattavaan Super Bowliin asti.

Tällä viikolla pelataan NFL:n kolmas peliviikko. Jäljellä on vielä 224 runkosarjan ottelua ja siihen pudotuspelit päälle, eli katsottavaa vielä riittää. Tämän kauden Super Bowl pelataan 2.2.2020 Miamissa.

NFL on jatkuvasti kasvattanut suosiotaan Suomessa, niin vednlyöjien kuin tavallisten urheilufanienkin keskuudessa. Unibet on ensimmäinen taho, joka Suomessa näyttää livelähetyksenä jokaisen NFL -ottelun.

Myös Unibetin livevetotarjonta NFL:stä on erinomainen, vaihtoehtoja erilaisille vedoille on paljon. Fiksu ja lajin tunteva pelaaja löytää kyllä otteluista hyviä kertoimia.

Yksi NFL:n vahvuuksista on se, että ottelupäivät ovat aina samat. Pääkierros pelataan sunnuntaina, jolloin ensimmäiset ottelut alkavat illalla kahdeksalta Suomen aikaa ja seuraavat kello 11 jälkeen. Torstaina ja perjantain välisenä yönä pelataan Thursday Night Football sekä maanantain ja tiistain välisenä yönä legendaarinen Monday Night Football. Amerikkalaisten Kiitospäivän vietossakin NFL:llä on iso osa. Tuolloin pelataan kolme ottelua peräkkäin, jolloin koko kansakunta pääsee seuraamaan samoja otteluita televisiosta maha täynnä kalkkunaa.

Tämän kauden NFL on alkanut odotetusti. New England Patriots on jälleen kova, samaten kuin haastaja Kansas City Chiefs. Joka vuosi NFL:ssä nähdään isoja yllätyksiä, tälläkin kaudella sellaisia on varmasti tulossa.

Kaikki NFL-ottelut siis suorina lähetyksinä Unibetilla. Lähetysten katsominen on ei maksa mitään, mutta edellyttää Unibetille rekisteröitymistä. Lisäksi pelitilillä on oltava vähintään yksi sentti rahaa tai mikä tahansa veto lyötynä viimeisen 24 tunnin aikana.

 

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia