Unibet näyttää RoPSin, HJK:n ja KuPSin eurovierasottelut yksinoikeudella

Etenevätkö suomalaisjoukkuee eurokarsintojen seuraaville kierroksille? Jännitä Unibetin mukana!

Suomalaiset jalkapalloseurat ovat jälleen tänä kesänä vahvasti mukana Euro-karkeloissa. Menestystä Euroopan viheriöillä hakevat heinäkuussa Helsingin jalkapalloklubi, Rovaniemen palloseura sekä Kuopion palloseura. Joukkueista ensimmäinen on mukana Mestarien liigan karsinnoissa, kun kaksi jälkimmäistä hakevat pelipaikkaa Eurooppa-liigasta. Kaikkien jalkapallofanien iloksi peliyhtiö Unibet on ilmoittanut olevansa jälleen tänä kesänä vahvasti mukana suomalaisjoukkueiden matkassa. Unibet nimittäin näyttää kaikkien kolmen joukkueen karsintojen vierasottelut yksinoikeudella suorana ja täysin veloituksetta omilla verkkosivuillaan, Unibet TV:n välityksellä.

Jos et vielä ole Unibet pelitilin haltija voit tehdä sen täältä ja samalla napata itsellesi
100% TALLETUSBONUS

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Ensimmäisenä tulikasteensa Unibetin livestream lähetyksissä saa Rovaniemen Palloseura joka kohtaa torstaina 11. päivä heinäkuuta vieraskentällä Skotlantilaisen Aberdeen joka on muun muassa vuonna 1983 voittanut Euroopan Supercupin. Ottelu alkaa kello 21.45 ja kotimaisten RoPS-pelaajien lisäksi kentällä nähdään suomalaisväriä, kun nuori Miko Virtanen esiintyy ottelussa Aberdeen paidassa.

Tiistaina 16. päivä heinäkuuta Unibet TV tarjoaa suoran lähetyksen kotimaamme suurseuran HJK:n Mestarien liiga karsintaottelusta Färsaarelaista HB:tä vastaan. Suomessa on isot odotukset sen suhteen, että HJK ratkaisee tämän otteluparin jo ensimmäisessä ottelussa mutta eiköhän panoksia riitä myös tähän jälkimmäiseen koitokseen.

Viimeisenä parina uunista ulos Unibet tuuttaa valkovenäläisen FC Vitebskin sekä KuPS:in. FC Vitebskin on otteluparin hienoinen ennakkosuosikki vaikka joukkue majaileekin oman maansa sarjan keskikastissa. Otteluparin ratkaiseva toinen osaottelu pelataan 18.7.

Unibetilla lupa käydä vieraissa - muista hyödyntää mahtava yksinoikeus!

Unibet näyttää ottelut Aberdeen–RoPS, HB–HJK ja FC Vitebsk–KuPS verkkosivuillaan suorina lähetyksinä. Lähetysten katsominen on ilmaista, mutta edellyttää rekisteröitymistä. Lisäksi pelitilillä on oltava rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24 tunnin aikana.

To 11.7.2019 21.45 Aberdeen–RoPS (Eurooppa-liiga), suomenkielisellä selostuksella

Ti 16.7.2019 21.00 HB–HJK (Mestarien liiga), mahdollisesti suomeksi selostettu

To 18.7.2019 21.30 FC Vitebsk–KuPS (Eurooppa-liiga), suomenkielisellä selostuksella

Tästä vielä re-tweetillä haltuun oman suosikkijoukkueen paita!

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia