Suuri tutkimus: Amerikan intohimoisimmat NHL fanit löytyvät…

Niin, osaisitko heittää ihan lonkalta missä voisi olla kaikkein intohimoisimmat NHL-joukkueen fanit? Annetaan nyt vihjeeksi se, että ihan etelässä (esim. Floridassa) ne eivät ole, hallia kun ei saada siellä täyteen edes Alexander Barkovilla tai ilmaislipulla. Laatujulkaisu Forbes julkaisi vast’ikään oman tutkimuksensa aiheesta. Äänekkäimmät fanit on vielä helppo mitata, mutta miten mitata sitä intohimoa ja ”passionia” kuten koutsitkin sanovat. Lukaiseppa eteenpäin.

 

Forbes keräsi aiheesta ihan tutkittua tietoa joka sisälsi niin tv-katsojalukuja kuin stadionin täyttöastetta, fanikamojen myyntilukuja kuin sosiaalisen median seuraajien määriä. Forbes kairasi jokaisen amerikkalaisen ammattilaisjoukkueen lukemat ja ynnäsi nämä yhteen. Tämän perusteella se rankkasi parhaat NBA, NHL, NFL ja MLB jengit järjestykseen. Mikään iso yllätys ei ole se, että kärjessä on NFL joukkue Green Bay Packers.

Fanien kerrotaan olevan valmiita menemään naimisiin, eroamaan ja jopa menemään uudelleen naimisiin lippupaketin vuoksi. Voipa joku olla jopa valmis jättämään äitinsä. Ja tässä käsittämätön lukema, kausikorttijonossa on 137 000 nimeä. Siis satakolmekymmentäseitsemän tuhatta nimeä!

Tässä TOP 6 intohimoisimmat fanit:

  • Green Bay Packers, NFL
  • New England Patriots, NFL
  • New Orleans Saints, NFL
  • Pittsburgh Steelers, NFL
  • Philadelphia Eagles, NFL
  • Seattle Seahawks, NFL

Vasta sijalta 7. löytyy ensimmäinen ei-NFL joukkue, Golden State Warriors. Myös seuraava sija menee koripallojoukkueelle, tältä 8. sijalta löytyy Oklahoma City Thunder.

NHL:n intohimoisimmat fanit löytyvät…

Sijalta 9.! Ehkä jopa yllättävänkin ylhäältä, sillä NFL ja NBA sekä myös MLB lasketaan menevän suosiossa NHL:n edellen USA:ssa. Yhdeksänneltä sijalta löytyy Mario Lemieux’n ja Ron Burklen omistama Pittsburgh Penguins. Iso pala tästä kakusta kuuluu Sidney Crosbylle, joka on sädehtinyt joukkueen johtajana vuoden 2005 debyytin jälkeen. Pari Stanley Cupia viiden viimeisen vuoden sisään on taatusti nostanut myös fanien määrää. Tästä kertoo 12 peräkkäistä loppuunmyytyä kautta PPG Paints Arenalla. Kovia faktoja. Kympin sakkiin mahtuu vielä MLB joukkue Boston Red Sox.

Lemieux hallitsi pelikenttiä ja uran jälkeen näyttää hallinta jatkuvan seuran johdossa.

Joko pian saadaan taas NHL -kausi käyntiin? Heinäkuussa?

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia