Usain Bolt jäi ilman futissopimusta

Australian A-liigan Mariners ei tarjonnut Usain Boltille sopimusta. Suurin syy oli Boltin kolmen miljoonan dollarin palkkapyyntö. Tuskin edes joukkueen tähtipelaaja saa niin paljon.
Bolt Marinersin paidassa

Usain Boltin haaveet futisammattilaisuudesta taisivat karahtaa kiville. Australian A-liigassa pelaava Central Coast Mariners ei antanut Boltille sopimusta.

Bolt on harjoitellut Marinersin kanssa melkein kolme kuukautta. Harjoitusottelussa Macarthur South Westia vastaan Bolt teki kaksi maalia, mutta se näyttö ei riittänyt sopimukseen.

 

Marinersien kanssa 32-vuotiaan Boltin taso futiskentillä tuli selväksi. Nopeahan mies on, mutta raporttien mukaan hän on kentällä kuin halkopino, kun Boltille syöttää pallon, niin koskaan ei voi tietää, että mihin se siitä kimpoaa.

Marinersin päävalmentaja Mike Mulvey sanoi jo ennen sopimusneuvotteluja, että jos Bolt jatkaa seurassa, niin peliaikaa ei olisi paljon luvassa.

Lopulta diili kariutui rahaa. Bolt on uutisten mukaan vaatinut vuoden sopimuksesta lähes kahden miljoonan euron palkkion. Mariners olisi ollut valmista maksamaan noin viiden prosentin osuuden Boltin palkkapyynnöstä. Boltin palkalle yritettiin vielä löytää maksajaksi sponsoria, mutta sellaista ei löytynyt.

Bolt kiitti Marinersia mahdollisuudesta:”Toivotan seuralle menestystä tulevalle kaudelle”.

Ennen Mariners -kokeilua Bolt harjoitteli Bundesliigan Borussia Dortmundin, eteläafrikkalaisen Sundownsin ja norjalaisen Strømgodsetin kanssa. Yksikään seuroista ei tarjonnut Boltille sopimusta.

Maltalainen Valletta sen sijaan löi sopimuspaperin pöytään, mutta Bolt ei hyväksynyt tarjousta.

Moninkertainen olympiavoittaja Usain Bolt on jo 32-vuotias. Eiköhän tämä futisjuna ole jo mennyt, jos sitä oikeasti koskaan olikaan olemassa.

Tässä kohdin vielä näytti hyvältä – Boltin avausmaali Mariners -paidassa:

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia