Usain Bolt mukana FIFA19 -pelissä

Usain Bolt on mukana FIFA19 -pelissä, yhdessä Messin, Salahin, Ronaldon ja Mbappen kanssa. Ja ei niin yllättävää, että Bolt on kaikista pelaajista nopein.
futispelaaja Usain Bolt

Usain Bolt on mukana FIFA 19 -pelissä. Boltista ei ehkä koskaan tule ammattipelaajaa tosi maailmassa, mutta on hän ainakin päässyt mukaan konsolipeliin Ronaldoa, Messiä ja Salahia vastaan.

Bolt hallitsi pikajuoksumaailmaa kahdeksan vuoden ajan. Kun radalla kirmaaminen ei enää jaksanut innostaa, tai sitten muut alkoivat saada kiinni, niin Bolt innostui jalkapallosta. Ja kun on niin nopea ja vahva kuin Bolt, niin toki mies mahdollisuuden saa. Boltin viimeisin mahdollisuus kokeilla ammattilaisfutista on australialaisen Central Coast Marinersin kanssa. Bolt on jo pelannut Marinersin kanssa treenimatsin, ja seura on halukas antamaan Boltille aikaa ansaita pelipaikkansa.

Boltin FIFA19 -pelaajakortti on jo vuotanut julkisuuteen. Hänen reittauksensa on 49, ja se perustuu kyllä kokonaan nopeuteen ja fysiikkaan. Ei niin yllättävää, että Boltin nopeus on pelaajakortissa 99 ja fysiikka 89. Muuten lukemat sitten ovat vähän sitä sun tätä. Laukaukset ovat 48, syöttäminen 23, harhauttelu 57 ja puolustaminen 26. Ei järin kovia lukemia, mutta kyllä nopeus 99 herättää kauhua vastustajan puolustuksessa. Jos joukkueessa on vielä Messin kaltainen mestari antamassa läpisyöttöjä, niin Bolt on FIFA19 -pelissä vastaiskuissa kova ase.

 

Futiksen oikeat supertähdet eivät ole FIFA19:sta niin kovin paljon Boltin nopeutta perässä. Kylian Mbappen nopeudeksi on laitettu 96, Leroy Sanen ja Gareth Balen 95. Takavuosien superkärki Ronaldo, brasilialainen Ronaldo Luis Nazario de Lima, vuosien 1994 ja 2002 maailmanmestari, saa pelissä legendakorttiinsa nopeudeksi 97.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia